Mitrović zavrne rukave i dobije bitku: Menadžer Fulama hvalio Srbina "od svlačionice do terena"

Mitrović je jednim okretom zadivio svog menadžera

  • 9

Menadžer Fulama Skot Parker impresioniran je učinkom srpskog napadača Aleksandra Mitrovića koji je već navikao svoje navijače da postiže golove za ovaj klub.

Samo u ovoj sezoni ih je dao 20, a kada se na to nadovežu i prethodne dve, dolazi se do brojke od ukupno 43 gola i pet asistencija. Poslednji gol je "pao" protiv Blekburna u subotu uveče i bio je jedini na meču u pobedi Fulama.

- Dati 20 golova ovako rano u sezoni je stvarno odlično, tim pre što ima još mnogo utakmica do kraja. Mitrovićeva kompletna igra me čini ponosnim, od ponašanja u svlačionici pre meča, držanja i liderskih kvaliteta - objasnio je Parker i nastavio...

- Onda dolazimo do onoga kakav je na terenu. Pratimo ga kroz golove i tehničke sposobnosti koje poseduje, ali mislim da je uradio sve što je trebalo, zavrnuo je rukave i prvo i osnovno, dobio bitku uz veoma naporan rad. Sve je to uradio i zaslužio taj gol - dodao je menadžer "Kolibara".

Strateg Fulama je svestan da u meču sa Blekburnom nije bilo očekivano da bude mnogo prilika zbog čega kaže da je trebalo iskoristiti one koje su se ukazale. Mitrović je baš to uradio. I upravo tim golom je podgrejao nadu Fulama da može do direktnog plasmana u Premijer ligu.

Tim sa Krejven Kotidža ima 55 bodova na trećem mestu iza Lids junajteda i Vest Bromvič Albiona, s tim što VBA ima 56 bodova i utakmicu manje u odnosu na Lids i Fulam.

Milan nema poraz od dolaska Zlatana Ibrahimovića, priključio se borbi za izlazak u Ligu Evrope, ali ga večeras (20.45) očekuje gradski derbi s Interom koji juri titulu. Kec na Nerazure je 2,00, dvojka na Rosonere 3,80, a iks 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Milan.

Barselona ne sme da dozvoljava više kikseve jer bi Real mogao da odmakne na nedostižnu prednost. Zato je večerašnje (21.00) gostovanje Betisu izuzetno važno za Katalonce, a dvojka je prilično lepa - kvota 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Betis - Barselona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA