≫ 

Zvezda odgovorila na prozivke iz Partizana uz poruku: Mladi prioritet, Stanković to najbolje razume!

Mijailović se osvrnuo na reči iz tabora rivala

  • 14
FK Crvena zvezda Foto: crvenazvezdafk

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović izjavio je da svi u klubu, kao i navijači, s velikim optimizmom očekuju nastavak prvenstva.

- Oseća se pozitivna atmosfera u ekipi i oko nje. Dejan Stanković je brzo i efikasno uspostavio svoj sistem rada koji već daje odlične rezultate. Svi koji su pratili naše pripremne mečeve mogli su da se uvere u kvalitet igre našeg tima i siguran sam da je to najbolja pozivnica da na proleće imamo još veću podršku na Marakani, a i u gostima - rekao je Mijailović.

On je naveo da trener Stanković i stručni štab imaju punu podršku u realizaciji svojih zamisli i forsiranju mladih igrača, prevashodno iz svoje škole.

- Strateški cilj kluba je razvoj omladinske škole u koju je uložio značajna sredstva i zbog toga nastavljamo forsiranje mladih igrača, a malo ko može to bolje da razume i izvede od Dejana Stankovića. I videli ste da to već daje rezultate. Ovo bi mogla da bude sezona pune afirmacije Nikolića, Gavrića i Petrovića - istakao je Mijailović.

Predsednik crveno-belih prokomentarisao je i “prozivke” iz redova večitog rivala kako oni proizvode kvalitetne igrače za evropsko tržište, a Zvezda to ne radi.

- To je kao i sve ostalo netačno. Otkad je ova uprava u klubu, od 2014. ostvarili smo transfere igrača iz naše škole u vrednosti od 30,5 miliona evra, a oni, po dostupnim informacijama, u istom periodu za 27,5 miliona evra. I ta razlika se smanjila poslednjom prodajom koju su napravili, inače bi bila drastična. U svakom slučaju, i pored male pauze u forsiranju dece iz naše škole, nastavljamo tim putem. Verujem da Zvezda ima kvalitet i znanje i da možemo do duple krune ove godine - poručio je Mijailović.

Video: Stanković o igračima Zvezde: Zadovoljan sam, momci rade kao zmajevi

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    9. februar 2020 | 14:44

    Jeste da smo promasili prelazni rok ali Miloje je trazio te igrace da se dovedu mada i razumnjivo za LS trebaju iskusni igraci. Nema veze idemo dalje 30+ dupla kruna i LS i lagano braco moja ❤💪

  • Mića

    9. februar 2020 | 15:00

    Pa jbga, patlidžanova fudbalaska škola je najbolja u Evropi, posle Ajaksove. Najbolji primjerci su L. Marković-Liverpul😂, Živković-Benfika😂, Šaponjić-Benfika😂.....

  • Zvezda

    9. februar 2020 | 17:54

    a zašto reagovati na grobsrske gluposti, oni ništa drugo ne znaju sem da Zvezdu pljuju.n Kompleksaši se nikada neće izlečiti kao što nikada neće biti ni približno Zvezdi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA