≫ 

Dali gol sa 2 igrača manje, pa se tukli ispred kopa ultrasa: Neviđen cirkus u Argentini uz 4 crvena!

Ludilo u Argentini

  • 1
Rasing - Independijente Foto: Youtube.com

Fudbaleri Rasinga pobedili su Independijente u 19. kolu argentinskog šampionata sa 1:0, a meč je obilovao skandalima.

Čak četiri crvena kartona pokazao je sudija Lustau, a zanimljivo je da je Rasing do gola došao sa dva igrača manje! Prvo je golman Arijas dobio crveni u 40. minutu kada je rukom odbranio udarac u kontri van šesnaesterca, tada je i prva prinudna izmena viđena, Barbonu je zamenio Garsija, a nova nesreća za Rasing bio je crveni Sigaliju na početku 2. poluvremena.

Poslužio se laktom u duelu, ali ni dva igrača više nisu bila dovoljna gostima da pobede. Štaviše, u 86. minutu im je Dijaz dao gol za trijumf, i to kroz noge jednom igraču, a zatim je došlo do opšte tuče.

Igrači Independijentea su se obračunali sa domaćinima, koji uopšte nisu bili "cvećke". Strelac Dijaz se prljavo poslužio rukama posle jednog duela, ščepao je Romera za glavu, a na kraju je Romero dobio crveni karton! Uz njega je isključen i Domingez, a kada je utakmica završena, viđena je erupcija oduševljenja na stadionu.

Rasing je posle pet uzastopnih mečeva bez pobede konačno trijumfovao, ali je malo ko mogao da očekuje ovakav rasplet utakmice.

Video: Brutalna tuča na stadionu: Kidali sa policijom kao pobesneli jaguari

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA