Junajted hoće da se reši Sančeza, a Solskjer priča: Dokazaće on svima da su pogrešili

Englezi ga video kao veliki promašaj

  • 0

Mančester junajted traži potencijalnog kupca za Aleksisa Sančeza, piše Mančester ivning njuz. Crveni đavoli su Čileanca pozajmili Interu, ali Aleksis nikako ne može da ponovi formu kakvu je imao u Arsenalu.

Sada, uprkos tvrdnjama menadžera Junajteda Ole Gunar Solskjera da hoće da vrati Sančeza na Old Traford, klub navodno pokušava da "ga se reši".

- Sančez će se vratiti da dokaže svima vama da ste pogrešili - rekao je Solskjer u januaru.

Aleksis je postigao gol u derbiju sa Milanom u nedelju uveče, što je bio njegov prvi start od septembra pošto je imao povredu zgloba koja ga je odstranila sa terena tri meseca.

Štaviše, nije uspeo da odigra 90 minuta ni na jednoj od deset utakmica koliko je imao ove sezone. Ipak, jedan gol i tri asistencije i nisu loši s obzirom na okolnosti.

Da podsetimo, Sančez je u Mančester junajted došao početkom 2018. godine kada je prešao iz Arsenala za platu od oko 475.000 evra. Tri četvrtine te plate sada mu daje Inter, dok jednu četvrtinu i dalje "keširaju" Đavoli.

Video: Ronaldo od devojke za rodjendan dobio poklon od najmanje 100.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA