≫ 

Fudbaler Totenhema se izvinio Kinezima nakon šale u vezi sa koronavirusom

Čim se suočio sa kritikama, shvatio je da je snimak koji je objavio neumesan

  • 0
Korona virus, koronavirus, Kina Foto: Tanjug/AP

Fudbalska zvezda Dele Ali izvinio se zbog svog snimka u vezi sa koronavirusom koji je postavio na Snepčet. Ovaj engleski sportista, koji trenutno igra za Totenhem hotsper, obrisao je nadugo nakon objavljivanja sporni snimak u kom je nosio masku i u kom je izgledalo da se ruga ljudima iz Azije, piše CNN.

Naime, kada se Ali suočio sa ozbiljnih kritikama na društvenim mrežama i u medijima zbog nedoličnog snimka koji je objavio, odlučio je da ga ukloni i da se izvini.

Britain Soccer League Cup Foto: Tanjug/Ap

- Želim samo da se izvinim za snimak koji sam objavio na Snepčetu. Nije bio smešan i to sam odmah shvatio, pa sam ga obrisao. Izneverio sam sebe i svoj klub.

- Ali ne želim da imate takav utisak o meni. To nije nešto sa čim se treba šaliti i ja vam šaljem svu svoju ljubav i misli i molim se za sve u Kini – napisao je fudbaler na kineskoj društvenoj mreži „Weibo“.

Alijev tim je trenutno na prvenstvenoj pauzi, a sledeća utakmica koja ga očekuje u okviru Premijer lige je sa Aston Vilom 16. februara.

Koronavirus, čiji je epicentar u kineskom gradu Vuhanu, odneo je do sada 910 života, a zarazio je skoro 40.000 ljudi.

(V. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA