≫ 

Nove informacije o povredi Sanoga: Otpisan je za večiti derbi, ali su u Zvezdi odahnuli

Fudbaler iz Obale Slonovače uveliko je na lečenju

  • 19
SEKOU SANOGO Foto: MN Press

Najveće i jedino pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku, Seku Sanogo, definitino će propustiti start prolećnog dela polusezone zbog povrede.

Fudbaler iz Obale Slonovače je doživeo povredu odmah po dolasku na pripreme u Turskoj i nije bio u stanju da nastavi s treninzima, pa je brzo vraćen u Beograd na lečenje.

Trener Dejan Stanković je tokom rezimea priprema pričao i o Sanogu, ali nije definitivno rešio misteriju njegove povrede.

Ono što je posle prvih pregleda ustanovljeno, jeste da je u pitanju povreda zadnje lože, i kako saznaje Telegraf, krajem februara, kada prođu terapije, Sanogo će obaviti novi pregled, nakon koga se na Marakani nadaju da će dobiti zeleno svetlo za rad na treninzima.

To i definitino znači da će Sanogo biti van stroja do večitog derbija, koji je na programu 1. marta, ali su na Marakani odahnuli, jer bi ipak u prvoj polovini marta mogao da se vrati na teren i naročito zbog toga što u pitanju nije povreda kolena, što je najviše brinulo navijače Zvezde.

Video: Štimac iskren posle Efesa: Previše se stavlja akcenat na Evroligu, imamo mi važnijih stvari sada...

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    11. februar 2020 | 00:01

    I sa njim i bez njega jedino Partizan ne moze da se dobije ni sa sve 4 sudije u sastavu malene pa kad se zna sta vas ceka onda kmecite.

  • da li je moguce

    10. februar 2020 | 22:55

    Povraca mi se od Dekija pocetnika koji je dosao da odradi kombine sa Terzom nisam znao s kim sedim za stolom. Sve to u zatvor. Koga mi dovodimo? Povredjene bivse asove?!?!?! Klinci, bezite odavde.

  • Др

    10. februar 2020 | 23:03

    А, јел тај крш поседује број шасије катализатор!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA