≫ 

Savina trenerska "filosofija": Mogu cigare, može i piće, sve dok to ne utiče na trening

Zanimljivo stanovište trenera Partizana

  • 7
Početak priprema FK Partizan Foto: Marko Jovanović

Trener Partizana Savo Milošević nije važio za najdisciplinovanijeg profesionalca tokom karijere, to i ne krije, ali je uvek imao kontrolu i meru. Nije dozovlio da mu povremeni "poročni ispadi" remete veliku karijeru koju je završio u Rusiji.

Upravo je Savo za jedan ruski portal, u pitanju je sport24.ru, dao intervju u kojem je, između ostalog, pričao i na temu poroka među profesionalnim sportistima i kako on gleda na to sada kada i sam vodi brigu o ekipi i svemu što je važno da ona bude najspremnija.

Da li je istina da ste pušili tokom igranja u Rubinu?

- O tome nećemo razgovarati. Nije da sam se krio, ali ne volim da pričam o negativnostima. Najvažnijre je ne pušiti puno, tada je teško disati. Morate shvatiti da su profesionalni fudbaleri pod velikim pritiskom i traže nešto da se opuste. Pokušavaju različite stvari kako bi se oslobodili stresa.

Ako vaš igrač počne da puši, da li ćete to razumeti?

- Najvažnije je da to ne utiče na igru. Ako dobro trenira, ne mislim o tome. Naravno, preporučujem svima da ne puše i ne piju mnogo alkohola. Karijera fudbalera traje samo ko 15 godina, bolje je ne gubiti vreme.

Rekli ste svojevremeno da je Partizan ruski klub, da li osećate takvu bliskost?

- Tako su nas učili. Roditelji su mi rekli da su Rusi naša braća, a njihovi roditelji su govorili isto. To nam je usađeno u glave i srca, a rekao sam ono što stvarno mislim. Pored toga, u školi sma učio ruski jezik i govorim ga.

Video: Košarkaš Pero Antić na žurci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    11. februar 2020 | 11:44

    Klub osnovan u Hrvatskoj ruski klub?Pa valjda je hrvatski.Sigurno nisu dobro preveli

  • pera

    11. februar 2020 | 11:26

    Sram te bilo da rako pričas...

  • Mihailović

    11. februar 2020 | 12:36

    Srpski klub,ne Ruski, pametan je trener svaka mu čast, ali ovo sa ruskim klubom mu je velika glupost...i nemamo nikakve veze sa Rusima, šta se tiče gena nisu nam potomci Rusi...drugo je kakvi imamo međusobni odnos...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA