Prijović bira između Rusije i Amerike: Srpski napadač ima nekoliko ponuda za nastavak karijere

Najozbiljnija je Lokomotiva iz Moskve

  • 3

Reprezentativac Srbije, Aleksandar Prijović, nalazi se na raskrsnici pred nastavak karijere! On ove zime najverovatnije napušta saudijski Al Itihad, sa kojim još nije raskinuo ugovor, ali je dobio dozvolu da pronađe novi klub.

Kako je prelazni rok istekao u većini evropskih zemalja, Prijoviću se smanjuju opcije za pronalazak nove sredine.

Zanimljivo, prelazni rok i dalje traje u dve najmoćnije zemlje sveta - Americi i Rusiji. Upravo odatle i dolaze dve najbolje ponude za srpskog napadača.

U Rusiji prelazni rok ističe za desetak dana, a nekoliko njih želi Prijovića u svojim redovima. Prema informacijama grčke Gazete, u pol poziciji je Lokomotiva iz Moskve.

Pored ponuda iz Rusije, Prijović ima na stolu i opciju da karijeru nastavi u MLS ligi, jer ga nekoliko klubova iz SAD želi u svom napadu.

Video: Prijović ubedio Kanjasa da dođe u Zvezdu: Španac otkrio kako je prelomio da potpiše!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zagondzija

    11. februar 2020 | 16:52

    Ne realno je bilo to ocekivati jer Prijovic moze jos dobro pet godina da odradi u velikim klubovima i jacim ligama od nase za mnogo veci novac zbog cega se i igra

  • Urke

    11. februar 2020 | 15:10

    A Terzina prevara da ga dovede za 50 evrica nije uspela 😂😂 neće dečko nije glup ni lud ,to ne pije vodu kod pametnih ..Covke i Terza kao i Bjeković i Zeka, Danilović i slicni najveći grobari Srpskog sporta ..lažni moralisti sa uvek spremnim izgovorima

  • Dragan

    11. februar 2020 | 15:05

    Gladna vaska!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA