≫ 

Džerard da podigne pehar Premijer lige u maju? Evo šta na Enfildu kažu o tome

Propala neverovatna ideja navijača Crvenih

  • 3

Izvršni direktor Liverpula Piter Mur odbacio je mogućnost da ovaj klub vrati iz penzije nekadašnjeg kapitena Stivena Džerarda kako bi on mogao u maju da podigne titulu šampiona Engleske koja će izvesno biti osvojena.

Legendarni Džerard prveo je na Enfildu 17 godina kao igrač, osvojio Ligu šampiona, UEFA kup, dva FA kupa i tri Liga kupa, ali nikada nije osvojio titulu koja se u Mesrisajdu čeka tri decenije. Zato su pojedini navijači prethodnih dana pokrenuli iniciajtivu, možda i šaljivo, što se ne sviđa funkcioneru Liverpula.

- Dajte da vam objasnim šta bi se desilo. Dakle, pitanje je: "možemo li da dovedemo Džerarda da primi medalju Premijer lige?", a ja vas pitam: koga iz tima da izbacimo da bi se to desilo? Ako niste primeteili, Džerard je zaposlen u durgom klubu istovremeno. Pazite, svi mi volimo Stivija Džija, ponosni smo na njegovu trenersku karijeru, ali da ga vratimo na pet dana samo da bi dobio medalju, to se tako ne radi - ocenio je Mur.

Potom je i objasnio zašto.

- Hemija u svlačionici je najvažnija. Možete li da zamislite šta bi se desilo? Da nekome u timu kažemo "nećeš dobiti medalju". To se ne radi. Ne možemo dovoditi igrače u tim koji je već zaključen i kompeltiran - poručio je Piter Mur.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😊😊😊

    11. februar 2020 | 17:08

    Ja bi mu dao na keca da podigne pehar. Jedan je STIVI 😉😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA