≫ 

Ostojić: Ako ovako nastavim, doguraću kao Saša Ilić

Štoper crno-belih o nastavku Superlige

  • 3
Bojan Ostojić, ćena i ćerka Bojan Ostojić sa suprugom i ćerkom i rođendanskom tortom; Foto: Partizan.rs

Fudbaler Partizana Bojan Ostojić izjavio je da jedva čeka početak prolećog dela sezone i da se nada da će crno-beli odigrati bolje nego u prvom delu Superlige.

Izabranici Sava Miloševića u nedelju dočekuju Radnik iz Surdulice na početku drugog dela sezone.

- Iskren da budem, ne pamtim kad sam ovako željno čekao nastavak sezone. Mislim da smo se dobro pripremili i dobro odradili ovaj deo priprema u Turskoj i Kataru. Očekuje nas veliki posao do kraja prvenstva, ali mislim da ćemo mnogo bolje da igramo nego prošle polusezone - rekao je Ostojić za klupski sajt.

Ostojića u stručnom štabu Partizana smatraju za igrača - trenera, jer je iskustvom pomogao mladim igračima da budu još bolji.

- Prvenstveno je važno da mi dobro delujemo kao tim i da svaku šefovu zamisao možemo da sprovedemo na terenu. Niko se nije rodio naučen, sve se stiče vremenom i kroz iskustvo igre. Sve su to odlični momci pocevši od Svete Markovića, Valijentea, Strahinje i Vujketa (prim. aut. Igor Vujačić). Svi smo tu da se pomažemo i učimo jedni od drugih - rekao je Ostojić.

Partizan je u finišu prelaznog roka angažovao još jednog defanzivca, a u Humsku je stigao Uroš Vitas.

Miloš Vazura, Uroš Vitas Foto: Privatna arhiva

- Vitasa znam i kad je igrao u Radu. Reč je o dobrom igraču i odličnom momku. Iako nije imao kontinuitet utakmica, siguran sam da će dati sve od sebe i pomoći u daljem toku takmićenja na dva fronta. Tu smo da mu pomognemo - rekao je Ostojić.

iskusni defanzivac danas proslavlja 36. rođendan.

- Zaista nikada nisam bolje osećao i bio u ovako dobroj formi. Kod mene sve izgleda ide unazad. Ako ovako nastavim i da me Bog sačuva me od povreda, doguraću kao Saša Ilić - rekao je Ostojić uz osmeh i dodao šta mu je rođendanska želja.

- Samo zdravlje. Nama fudbalerima to deluje kao kliše, ali je zaista tako. Kad si zdrav možeš i da se dokažeš, napreduješ, izboriš za svoju poziciju, a kad krenu povrede to je muka - zaključio je Ostojić.

Video: Savo Milošević sumira pripreme Partizana u Antaliji

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA