≫ 

Omladinci Zvezde posle penal drame u osmini finala Lige šampiona!

Veliki uspeh tima Slavoljuba Đorđevića

  • 70

Mladi fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u osminu finala Lige šampiona, savladali su Šerif u Tiraspolju nakon penal-serije, pošto su mreže mirovale u regularnom vremenu. Strelci za crveno - bele na "penal-ruletu" bili su Burmaz, Matić, Blagojević i Mitrović, a junak je bio i golman Katić koji je zaustavio udarac igrača Šerifa Česnokova u prvoj seriji.

Gliga i Mesalici pogodili su sa "kreča" za Šerif, dok su, rekosmo Česnokov, a onda i Ignjatijev promašivali.

Beograđani su ovim rezultatom nastavili nisku lepih rezultata od jesenas kada su uspeli da se kao drugi iz grupe sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom plasiraju u nokaut fazu elitnog takmičenja.

slavoljub đorđević Trener Zvezdinih omladinaca Slavoljub Đorđević Foto:crvenazvezdafk.com

Đorđevićev tim potpuno zasluženo ide dalje, mogao je i pre penal serije da reši pitanje pobednika pošto je imao daleko zrelije šanse pred golom rivala, no miks loših završnica i umeće golmana Šerifa, "produžili su" život domaćinu na ovoj utakmici.

Ipak, stvari su "legle" na svoje mesto na penalima, pokazali su Zvezdine nade mirnoću, staloženost i preciznost prilikom izvođenja udaraca i doneli klubu vredan rezultat.

Žreb za osminu finala je u petak, igra se takođe jedna utakmica, a termini su 3. i 4. mart.

ŠERIF - CRVENA ZVEZDA 0:0, penalima 2:4

ŠERIF: Čobanu (od 90. Samoilenko), Danilov (od 87. Ivanov), Mačalici, Gliga, Ojehovščij (od 66. Holodov), Česnokov, Gaju, Ignatov, Georgiju (od 66. Kovali), Kovčenko, Konohov.

CRVENA ZVEZDA: Katić, Mitrović, Blagojević, Matić, Savić, Pisar, Njamculović (od 90. Lazetić), Novaković (od 78. Miletić), Burmaz, Radulović, Babić.

Pogledajte i čitavu penal seriju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA