≫ 

Ispala godine: Prevalili 5.000 kilometara zbog odložene utakmice, završili na 6. ligi Engleske!

Uprkos svemu, nezaboravno iskustvo za navijače Masnčester Sitija iz SAD-a

  • 1
Metju i Misi Reninger Foto: (Porodica Reninger)

Navijač Mančester Sitija koji je proputovao gotovo 5.000 kilometara kako bi uživo gledao voljeni tim razočarao se nakon saznanja da je utakmica sa Vest Hemom odložena zbog uragana Kjara koji je prošlog vikenda zadesio Englesku.

Met Reninger iz Roud Ajlenda u SAD-u kaže da je gledanje utakmice Građana bila glavna želja njegovog života, a na let do Engleske za njega i suprugu potrošio je preko 3.000 evra.

Umesto utakmice Građana sa Čekićarima koja je otkazana zbog kiše i vetra morao je da se zadovolji na kraju gledanjem niželigaša Altrinkama.

Reninger, koji je prodavac nekretnina, i njegova supruga Misi čekaju dete u junu pa je ovo putovanje trebalo da ih dodatno relaksira. Zanimljivo da je navijač Masnčester Sitija postao 2002. godine tako što ih je birao na čuvenoj igrici FIFA jer su svi drugi igrali s Mančester junajtedom.

Nije im bilo pravo što je utakmica otkazana, bilo je i suza jer su želeli da vide uživo Serhija Aguera, a nekoliko dana pre utakmice čak su posetili klupske prostorije i slikali se u svlačionici Sitija.

Na kraju završili su na utakmici niželigaša Altrinkama, na stadionu za 6.000 gledalaca.

- Ipak nam je bilo sjajno. Mojoj ženi su se svidele pesme na Altrinkamu. Vratićemo se jednog dana opet da gledamo Siti i to sa našim detetom. Možda nam ovog puta nije bilo suđeno - rekao je Reninger.

Video: Ovako su navijači Sitija slavili pobedu nad Liverpulom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • СРБИЈА

    13. februar 2020 | 15:12

    тако им и треба кад навијају за пластик фанатик!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA