≫ 

Odegard dao gol Realu, pa pobedio Mirandes: Sosijedad na korak do finala Kupa kralja

Fudbaleri Real Sosijedada pobedili su najveće iznenađenje ovogodišnjeg Kupa kralja, ekipu Mirandesa u prvoj utakmici polufinala sa 2:1

  • 0

Tok meča je umnogome odredio rani penal dosuđen u korist Sosijedada kada je Odei Onanidija bio korak sporiji od Portua u svom kaznenom prostoru, sapleo se o njega i skrivio jedanaesterac.

Mikel Ojarsabal je preuzeo odgovornost, namestio loptu na belu tačku i dao gol za 1:0. Pola sata kasnije je izjednačio Mateus Aijas u 39. minutu.

Brazilac je lepom fintom prevario čak trojicu igrača Sosijedada, pre nego što je između dvojice provukao loptu i savladao golmana za 1:1.

Golman gostiju u San Sebastijanu, Limones, mogao je da bude junak Mirandesa da je imao malo više sreće.

On je u 42. minutu kapitulirao i drugi put. Martin Odegard je povukao kontru i šutirao jako i po zemlji. Limones je odbranio odlično i odbio loptu do Portua, ovaj je pucao iz blizine i Limones se opet istakao odbranivši zicer.

Međutim, lopta se još jednom odbila, Odegard je natrčao na nju i iz drugog pokušaja zakucao loptu u mrežu i postavio konačan rezultat. Revanš meč u gostima Mirandesu igra se četvrtog marta. U drugom polufinalu igraju Atletik Bilbao i Granada i njihov prvi meč je završen 1:0 u korist Bilbaa.

Video: Degenek o statusu džokera, Liverpulu, Bajernu i atinskoj tragediji sa Olimpijakosom

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA