≫ 

Red Bul poražen prvi put posle četiri godine, Austrija ima novog lidera!

"Bikovi" ne deluju ubitačno bez Halanda i Minamina

  • 2
Dayot Upamecano RB Lajpcig Foto: Guliver/Matthias Kern/Bongarts/Getty Images

Fudbaleri Red Bula iz Salcburga konačno su naišli na jačeg od sebe u austrijskom prvenstvu, poraženi su prvi put na svom terenu još od 2016. godine! LASK je savladao aktuelne prvake rezultatom 3:2, i ne samo to, već je tim iz Linca i preuzeo čelnu poziciju na tabeli austrijskog prvenstva sa bodom više od dosadašnjeg lidera.

Poslednji poraz pred svojim navijačima Red Bul je pretrpeo, rekosmo, 2016. godine u novembru kada je Admira slavila sa 1:0.

Od tada više od 50 utakmica "Bikovi" nisu osetili gorčinu poraza, sve do 14. februara 2020. kada je LINC upisao desetu pobedu van svog bunjišta.

Strelci za goste bili su Friser, dva puta, i Holand, a za domaći tim Okugava i Mvepu, čiji je pogodak u 81. minutu samo ublažio poraz.

Osete se i te kako u igri Red Bula odlasci dvojcie najboljih ofanzivaca, Halanda i Minamina, koji su ove zime isposlovali velike transfere u Borusiju, odnosno Liverpul.

inače, trener LASKA je bivši francuski internacionalac, eks fudbaler Bajerna, Verdera i Hanovera, Valerijen Ismael.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA