Radonjić ide "pod nož" u utorak: Poznato i koliko vezista Marseja pauzira posle operacije

"Glavobolje" za stručni štab reprezentacije pred baraž meč sa Norveškom mogu da utihnu

  • 0
Nemanja Radonjić Foto: AP/Tanjug

Srpski fudbaler i vezista Olimpika iz Marseja Nemanja Radonjić ide na operaciju pubične (preponske) kosti u utorak, javilo je nekoliko medija.

Mocart piše da će se dve nedelje posle operacije Radonjić oporavljati pod nadzorom poznatog stručnjaka za oporavak - Andreje Milutinovića.

- Nemanji je operacija zakazana za utorak 18. februar... Već dve nedelje kasnije bi Radonjić trebalo da bude na terenu i da se stavi na raspolaganje treneru Marseja. Samim tim, biće potpuno spreman za naš duel sa Norveškom u Oslu - navodi direktor reprezentacije Vladimir Matijašević za Mocart.

Ovaj problem se javlja sporadično kod fudbalera i nije ozbiljan, ali smeta igračima jer igraju pod bolovima. Tako je bilo i sa Radonjićem koji kod Andre Viljaš Boaša u Marseju već neko vreme igra u skladu sa očekivanjima.

Radonjić je ove godine za Marsej odigrao 24 utakmice i dao je šest golova, a uz to ima upisanu i jednu asistenciju.

Inače, spomenuti Milutinović je godinama radio na oporavku sa igračima poput Dušana Tadića, Milana Biševca, Dušana Baste, Filipa Đuričića. Tu su bili i Ševčenko, Srna,Timoščuk i Aldervireld.

Srbiju okršaj sa Norveškom čeka 26. marta, što znači da bi Radonjić zaista trebalo da bude spreman za baraž Lige nacija i poslednju kartu Srbije za Evropsko prvenstvo ove godine.

Video: Omladinci Zvezde posle penal drame u osmini finala Lige šampiona!

(V.T. / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA