≫ 

Šou Vlahovića u Đenovi: Srbin dao dva gola, kumovao komičnom autogolu, pa razbesneo domaćine!

U ozbiljnog napadača izrasta bivši igrač Partizana

  • 6
dušan vlahović Foto: streamja.com

Srpski napadač Dušan Vlahović zablistao je u utakmici između Samdorije i Fiorentine, sa tri ključna poteza i dva gola za slom domaćeg tima! Fjorentina je slavila u Đenovi sa 5:1.

Bivši napadač Partizana je najpre kumovao jednom od najkomičnijih autogolova sezone, postigao ga je defanzivac Đenovljana Torsbija, i to nakon što je krajnje nespretno preusmerio loptu u sopstvenu mrežu posle centaršuta Srbina.

Pogledajte tu situaciju.

Vlahović je bio u centru pažnje i u 18. minutu, kada je vešto izbegao duel sa direktnim čuvarem, gotovo ga naterao da loptu udari rukom, sve se to dešavalo u kaznenom prostoru, pa za glavnog arbitra nije bilo dileme - pokazao je na penal.

Zanimljivo je da je Vlahović uzeo šut iako nije prvi penaldžija tima.

Ipak, mirno je izveo udarac, istina golman Sampdorije mu je pročitao nameru, gotovo je imao tu loptu na ruci, ali nije uspeo da spreči njen ulazak u mrežu, na radost stotinak navijača gostujućeg tima.

Vlahović je dodatno iziritirao tifoze Đenovljana gestikulirajući im nakon gola, stavio je obe ruke na uši, što je čak izazvalo reakciju pojedinih igrača Sampdorije koji su skočili na srpskog fudbalera.

Pogledajte i taj momenat.

Sjajan meč u Đenovi Fiorentina je garnirala još jednim golom u prvih 45 minuta, još jednim iz penala, ovoga puta u režiji Kijeze koji je stavio tačku na ubedljivo poluvreme gostiju.

Sudija je takođe imao pune ruke posla, pokazao je po crveni karton igračima oba tima (Muru isključen kod Sampdorije, Badelj kod Fiorentine)..

U nastavku meča Vlahović je doneo novi pogodak u 57. minutu za 4:0 čime je praktično stavi tačku na pobedu, a onda je Kijeza ponovo bio strelac za 5:0. Počasni gol za domaće dao je Gabijadani u nadoknadi vremena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA