≫ 

Dejan Stanković poslao poruku Delijama pred Vojvodinu: Treba da poslušaju svoje srce!

Velike nade polaže trener Zvezde u najvatrenije pristalice za sutrašnji meč (18)

  • 1
Dejan Stanković Nikola Tomić

Zvezdi su potrebni navijači, daleko je "zlatno doba" fudbala na ovim prostorima kada se tražila karta više. Nažalost, i derbi kao što je ovaj između Zvezde i Vojvodine se srozao, nije magnet za ljubitelje fudbala kao što je nekad bio, otud i trener crveno-belih Dejan Stanković polaže velike nade u fanove pred sutrašnji prvenstveni okršaj na našem najvećem stadionu (18).

Delije su se mobilisale, kao i klub, zajedničkim snagama se animiraju navijači na prvi meč Dejana Stankovića na klupi Zvezde na domaćem terenu.

- Nadovezao bih se na priču o navijačima. Oni istorijski nikad nisu zakazali. Očekujem da budu pravi i ovoga puta, da pristup bude onakav kakav treba da bude kod svakog navijača Zvezdi. Ja im obećavam maksimalnu borbu i da ćemo ostaviti srce na terenu - rekao je Stanković.

dejan stanković Stanković pozdravlja Delije na Banovom Brdu Foto: MN Press

Ne sumnja Deki u lepu posetu na "Marakani" i još bolji ambijent.

- Treba da poslušaju svoja srca, oni nikada nisu zakazali, Delijama samo kapa dole, nema šta o njima da se priča. Oni će sigurno doći, ne znam koliko će ih biti, ali biće srcem uz nas, to se oseća na svakom koraku, ja sam mesec dana u Beogradu, stvarno se lepo osećam, i zahvaljujem im se.

Novosađani su pravi rival, po meri za Stankovićev debi pred Marakanom. Lalatović i "lale" pokušaće da pomrse račune favoritu.

- Neće biti lako protiv Vojvodine, ali imaćemo dvanaestog igrača, Marakana je naša velika snaga, nekad ne uplaši toliko pritivnika, koliko nama daje snagu - zaključio je Dejan Stanković

Video: Stanković o Lalatoviću: U 90 minuta ne poznajem ni rođenog brata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neša kaurin

    21. februar 2020 | 19:59

    Dolaze tvoji sinovi sa svih strana neboj se zvezdo ti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA