≫ 

Arkan je imao najluđu marketinšku akciju srpskog fudbala: Doveo u Obilić Randua iz Kasandre

Kasandra je svojevremeno bila veliki hit, kao i Obilić u srpskom fudbalu

  • 11
Foto: Printscreen Facebook / Retro fudbal

Ma šta se pričalo o tituli kluba sa Vračara iz 1998. godine, njegov vlasnik, pokojni Željko Ražnatović Arkan je u ono vreme imao nekih veoma zanimljivih marketinških poteza.

U vreme dok se naša zemlja borila za to da Kasandra bude oslobođena iz pritvora posle hapšenja, Obilić se pripremao za pobede u jugoslovenskoj ligi, a Arkan je odlučio da popularnost serije iskoristi kako bi povećao popularnost svog kluba.

Tako je Henri Soto, čovek koji je glumio popularnog Randua u Kasandri protiv Vojvodine iz 1997. godine, izveo početni udarac na meču i onda se pozdravio sa igračima.

Obilić je godinu kasnije predvođen Draganom Okukom uzeo pehar namenjen šampionu države, a onda se suprotstavio Bajernu iz Minhena u Beogradu 1:1.

Atletiko je oduševio protiv Liverpula, ali da li može da taj uspeh prenese i na prvenstvo? Vredi probati, jer se pobeda Madriđana plaža se kvotom 1,60. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Atletiko – Viljareal.

Video: Kako je Bata Radulović pokazao zube pred 30 Arkanovih drugara

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 656

    23. februar 2020 | 09:36

    Ma to prvensto je bilo potuno regularno. Toliko da gostujući igrači mogu da biraju hoće li izgubiti utakmicu ili nogu.

  • 566

    23. februar 2020 | 10:22

    Slicno kao sada,samo sada se ne lome noge,nego dijele crveni kartoni i sviraju penali na 18 metara,samo da bi jedna ekipa pobedila,onda ta ekipa ode u Evropu i svugde primi po 5 - 6 golova 😂😂😂

  • 😆

    23. februar 2020 | 09:54

    Bahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA