≫ 

Pogledajte izjednačenje Zvezde u Inđiji: Ben za delirijum Delija i emotivnu reakciju Dekija

Gol koji je spasio crveno-bele poraza

  • 1

Dugo su se fudbaleri Crvene zvezde mučili da probiju odbranu Inđije, koja je vodila od 36. minuta golom Ognjena Krasića. Nisu uspevali sve do 75. minuta, kada je El Fardu Ben uspeo da matira Prekovića.

Gobeljić je sa desne strane uspeo da pronađe prostor za centaršut, uputio je oštar centaršut po zemlji u srce šesnaesterca, gde se najbolje snašao Ben, koji je spremno dočekao loptu i plasirao je u mrežu domaćina.

Usledilo je veliko slavlje fudbalera Zvezde i njihovog trenera Dejana Stankovića, kod koga su ponovo proključale emocije.

Poleo je da maše rukama i da "diže" navijače, ali i da bodri svoje igrače da nastave sa pritiskom na protivnika, ne bi li došli do konačnog preokreta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    26. februar 2020 | 16:36

    Da li ovakav stadion zasluzuje da se igra kod nas na "najvisem nivou"?? Pa ovo izgleda toliko jadno i bedno da je za plakati. Sa ovakvih terena i stadiona ne treba pokazivati golove koliko je jadno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA