≫ 

Humska, dres Partizana, navijači, gol...to je sve što sam sanjao: Matić oduševljen prvencem!

Mladi fudbaler crno-belih uspeo je da se upiše protiv Proletera

  • 10
Bojan Matić

Foto: MN press

Fudbaler Partizana Bojan Matić izjavio je da se osećao neverovatno posle postizanja prvog gola u crno-belom dresu.

Izabranici Sava Miloševića sinoć su na stadionu u Humskoj pobedili Proleter 3:1 u 23. kolu Superlige, a Matić je bio strelac drugog gola.

- Moj prvenac, osećaj je neverovatan. Sve ono o čemu sam sanjao, stadion, Humska, Partizanov dres, navijači... Voleo bih da ih je bilo više, ali zaista je bilo u jednom trenutku toliko hladno da se zahvaljujem sjajnoj publici koja nas je i po takvom vremenu bodrila - rekao je Matić za klupski sajt.

Napadač crno-belih istakao je da je u sinoćnjem susretu tim odigrao onako kako je trener Milošević tražio i dodao da je ostvaren važan trijumf pred večiti derbi sa Crvenom zvezdom u nedelju na stadionu "Rajko Mitić".

- Bitna i važna pobeda iz razloga što smo imali kiks u Senti, a za koji dan nas očekuje derbi sa Crvenom zvezdom.

- U taj meč ulazimo motivisani, ali kao i uvek hladne gladne i vrelog srca. Nadam se da ćemo se na kraju utakmice radovati sa našim navijačima, ali nam svakako predstoji najmanje 90 minuta prave borbe na terenu. To će biti moj prvi derbi, pa je logično da ga jedva isčekujem - zaključio je Matić.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA