≫ 

Stanković samouveren pred derbi: Savo ne može da me iznenadi, ali ja njega mogu!

Trener Zvezde sa mnogo optimizma čeka nedeljni sudar sa PArtizanom

  • 24

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković održao je zvanično obraćanje medijima pred 162. večiti derbi protiv Partizana u kojem je izneo očekivanja za meč koji bi crveno-bele, ukoliko pbede, definitivno lansirao ka novom trofeju.

Stanković je o meču koji je na programuna Marakani u nedelju od 18 časova ( Arena Sport 1) govorio sa puno uzbuđenja.

- Treme ima, ali ništa specijalno u odnosu na ostale utakmice. Više se ulazi u sitnije detalje. Sve je pod kontrolom i jedva čekam da meč počne. Kroz istoriju derbi je donosio mnogo iznenađenja. Očekujem lepu utakmicu. Derbi uglavnom odluče sitnice koje okrenu inerciju utakmice. Zvezda je na JNA držala sve pod kontrolom jedno pola sata i onda se sve okrene. Pas, povratna, ostala lopta iza i Suma je dao gol. Tu sitnice donose prevagu - rekao je Stanković i dodao:

- Lepo je pričati da želimo lep fudbal, ali uvek mora da bude malo taktike. Nekad malo i više. Spremni smo za sve opcije i fokusirani smo 300 odsto na meč. Uz dužno poštovanje Savo ne može da me iznenadi. Mislim da ja njega mogu, ali videćete u nedelju sve.

FK Crvena zvezda Foto: Nikola Tomić

Što se tiče startnih 11 Zvezde za nedelju, Stanković je rekao:

-  Hvala Bogu svi su na broju i imaću slatke muke oko prvih 11 i igrača na klupi. S tim da znam svih 11 za meč. I svi se nadamo da ćemo doći do pobede. Ne bih bio zadovoljan remijem, jer se to krši sa mojom karakterom koji sam imao tokom karijere. Za pat partiju nikad ne potpisujem.

O "klincima" u derbiju i posebnom razgovoru sa njima.

- Više sam srećan nego najmlađi koji će igrati derbi. Oni treba da uživaju, jer će im ostati za ceo život. Treba da misle i o sebi i uživaju. Dovoljno je sam derbi jer ima ogromnu težinu. Ne bih ja dodavao na to nesto.

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    29. februar 2020 | 16:53

    Kao partizanovac postujem Dekija ali brate izjava da je Zvezda u proslom derbiju drzala sve pod kontrolom ravno je nebulozi. Pa Zvezda na tom derbiju nije imala sut prema golu.

  • Kursumlija

    29. februar 2020 | 16:35

    Deki ma i 0-0 da bude oni su u problemu a nd mi!!!Tako da lagano idemo do TITILE koju oni sanjaju i mogu samo da je sanjaju😂😂😂😂Pocev od Z.Pantica pa sve do Ujka Zitka pfc😂😂😂😂😂💪💪💪💪💪💪🔴🔴🔴⚪⚪⚪⚪🔴🔴🔴🔴🔴⚪⚪⚪⚪⚪

  • edi

    29. februar 2020 | 17:28

    Mozete iznenadit partizan sa 3 dosudjena penela za vas , mi ocekujemo 1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA