≫ 

Njegoš ima čak četvoricu prijatelja u Partizanu, ali i taktiku da matira Stojkovića!

Može li Petrović da bude novi adut Zvezde u derbiju?

  • 5
Njegoš Petrović Foto: MN Press

Njegoš Petrović brzo je postao jedan od miljenika Dejana Stankovića, pa se od njega mnogo očekuje u 162. večitom derbiju protiv Partizana.

Crvena zvezda će ugostiti večitog rivala u nedelju u 18 časova, a očekuje se da Petrović bude kičma veznog reda. Odigrao je kao starter prve mečeve prolećne polusezone protiv Čukaričkog, Vojvodine i Inđije, spreman je i za Partizan.

- Očekivanja su pozitivna, imali smo dovoljno vremena do derbija da analiziramo ekipu Partizana, ali je veći fokus na nama. Derbi uvek nosi neizvesnost, kao što je to Gobelja rekao, uvek pobedi onaj ko sa više želje uđe, motiva, strasti. Što se tiče toga da sam sada standardan, jeste, ali kod Dekija se nikada ne zna ko će da igra. Svi konkurišu, ko bude najbolje trenirao, taj će igrati - kaže za Telegraf Petrović, koji je dobio veće poverenje kod novog trenera.

- Stvarno se razlikuju Dekijev i Milojev stil, jednostavno, možda Deki više praktikuje taj italijanski fudbal gde je dosta veći fokus na taktici, mislim da je to najveća razlika u odnosu na Miloja.

Vladimir Stojković dominira u duelima 1 na 1, ali često ume da podbaci u šutevima sa distance, da li je to prilika i za Petrovića?

- Ne bih sada da otkrivao detalje kako bih savladao Stojkovića - rekao je Zvezdin vezista, koji se može pohvaliti velikim brojem prijatelja iz Humske.

- Dobar sam sa Nikolom Lakčevićem, sa njim sam igrao u mlađim kategorijama u Radu, isto je i sa Lazarom i Strahinjom Pavlovićem, sa njima sam igrao u mladoj reprezentaciji, i naravno sa Saletom Lutovcem, sa njim sam najbolji, družimo se i privatno, igrali smo par godina zajedno u Radu.

Kreće deljenje trofeja u Engleskoj - u finalu Liga kupa danas (17.30) na Vembliju igraju Aston Vila i Mančester Siti. Jasno je ko je favorit - kvota na Građane je 1,18, dok, na primer, dvojka uz ukupno dva do tri gola nosi kvotu 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale Liga kupa Aston Vila - Mančester Siti.

(B. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aradac

    1. mart 2020 | 09:24

    Daj ti njima lepo dva komada, pa ih slobodno povedi na splav...

  • Zarko

    1. mart 2020 | 09:37

    Realno slab igrac,osim tog suta,nista vise.Ni pas,ni dribling,ni pregled,ni bezobrazluk,nista,nula! Tesko nama danas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA