≫ 

Voša bez Lalatovića pobedila Voždovac na krovu posle tri godine!

Novosađani se izjednačili s Partizanom na drugom mestu na tabeli

  • 0
Petar Bojić Petar Bojić Foto: MN press

Bez trenera Nenada Lalatovića koji je zbog bolesti propustio gostovanje na Krovu tržnog centra Vojvodina je prekinula trogodišnji post na terenu Zmajeva i trijumfom od 2:1 u uvodnom meču 24. kola Superlige stigla Partizan na drugom mestu na tabeli.

Nisu lako Novosađani došli do 16. trijumfa u šampionatu, pogotovo jer su domaćini rano poveli preko Lazara Zličića u 21. minutu. Mladi reprezentativac Nišić je uposlio nekadašnjeg vezistu Voše, a Zličić preciznim udarcem matirao Rockova i doveo Zmajeve u vođstvo.

Ipak, Vojvodina je bila bolja, a nakon nekoliko opasnih napada koje je inicirao iskusni kapiten Drinčić usledilo je izjedančenje u 31. minutu. Vukadinović je sjajno nabacio loptu sa leve strane, a Petar Bojić maestralno regovao u petercu domaćina i poravnao na 1:1.

Vojvodina je bolje otvorila i drugo poluvreme, a u 48. minutu stigla je do trijumfa posle još jedne sjajne akcije tandema Vukadinović - Bojić. Ovaj put strelac prvog pogotka se revanširao asistencijom Vukadinoviću koji je posle odličnog trka pogodio mrežu Zmajeva i doneo tri boda Novosađanima.

Probao je Voždovac u finišu nekako da stigne do boda, ali je opasan udarac Miloša Stojčeva u nadoknadi završio tik pored gola gostujućeg tima. Voša je tako odbranila stečenu prednost i upisala drugu vezanu pobedu u Superligi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA