Milošević: Nismo odgovorili na Zvezdinu agresiju, prvim poluvremenom nismo zaslužili gol u drugom

Partizan mora da se popravi, trener nije zadovoljan utakmicama ovog proleća

  • 10
FK Crvena zvezda - FK Partizan Foto: Marko Jovanović

Trener Partizana Savo Milošević kaže da je nerešen ishod možda i najrealniji rezultat posle 162. večitog derbija sa Crvenom zvezdom na stadionu Rajko Mitić.

Dve ekipe su odigrale bez golova, a iako se očekivalo da će na terenu "pucati" od otvorenog fudbala u skladu sa filozofijama dvojice trenera, prštalo je samo od nervoze, prekida i neatraktivne igre u kojoj je prema Miloševićevim rečima njegovom timu falilo energije.

- Mojoj definitivno više energije. Pogotovo u prvom poluvremenu, nismo se snašli i odgovorili na Zvezdinu agresiju, imali smo sreće da ne primimo gol u prvom poluvremenu, Zvezda je bila bolja. Drugo smo počeli kako je trebalo da počnemo prvo. U tom delu smo i mi imali nekoliko šansi, odmah iz toga je izašlo par šansi za nas.

- Mislim da prvim poluvremenom nismo zaslužili da u drugom damo gol. Možda najrealniji ishod. Možda smo i mi i Zvezda malo ostali dužni navijačima, ali ne mislim da je bio dosadan derbi. Bile su po tri, četiri dobre šanse i još poneka polušansa. Nije da nije bilo izglednih šansi i dobrih napada - prvi su utisci Miloševića posle meča koje je izneo za Arenu sport.

Razlika između Zvezde i Partizana je na tabeli ostala 11 bodova pošto crveno-beli imaju 63, a crno-beli 52 boda.

- Šta da vam kažem, ona je teško bila dostižna i pre ove utakmice, ostaje ista. I dalje važi isto, a to je da ćemo, dok god postoji matematička šansa juriti. Moramo da popravimo igru, nisam zadovoljan ni ovim derbijem ni prethodnim utakmicama prolećnog dela. Ispod nivoa smo na kom smo igrali jesenas - zaključio je Milošević.

Video: Najveća prilika Zvezde na derbiju, ali mreže i dalje miruju

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    2. mart 2020 | 11:40

    Zasto, bre, Savo??? Zbog laznog prijateljstva? Castio si ih dobro, nikad jadniji nisu bili u istoriji!

  • Grobari Prokuplje

    1. mart 2020 | 20:44

    Savo odlazi.Uprava napolje.Beže nam 11 bodova mi čuvamo 0-0.Stojke dobija karton jer neçe da ispuca loptu.

  • Bili Majer

    1. mart 2020 | 21:07

    Ne već imas Sadika u timu koji dobija loptu od Sume ( otima je ispred gola zvezde ) i umesto da zavrse ispred golmana dva na jedan Sadista ( Sadik ) je sutne lik onako ofrlje..zbog lobanje kakav je Sadista prosuli smo brdo bodova u Evropi i Ligi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA