≫ 

Delije sa krova iznad Juga snimile tuču Grobara: Novi ugao haosa, sevali topovski udari na policiju!

Sa krovne konstrukcije je zabeležena tuča na uglu istočne i južne tribine!

  • 29

Navijači Partizana sukobili su se na 162. derbiju, što je zabeleženo i sa južne tribine.

Navijački kanal Crvene zvezde snimio je tuču i sukob između dve grobarske frakcije, a sve je prekinula žandarmerija, kojoj je ipak bilo potrebno malo više vremena da napravi tampon zonu između istoka i juga.

Za to vreme, Grobari su bacili veliki broj stolica i topovskih udara sa juga ka istoku, a tenzije su se nastavile i tokom utakmice.

Grobari su na jugu zapalili i polomili veliki broj stolica, izazvali su nekoliko prekida, zbog čega je čak i Savo Milošević bio posebno iznerviran, ispostavilo se da su njegovi navijači zaustavili talas solidne igre crno-belih u drugom poluvremenu.

Kako je izgledao sukob sa krovne konstrukcije, tačno iznad žarišta sukoba, možete pogledati na snimku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • toma

    2. mart 2020 | 09:56

    To nisu uopste navijaci grobara,to su samo ubacene kriminalne frakcije koje se bore na trzistu droge,samo im je maska juzna strana,briga njih za klub niti oni uopste imaju vezu sa navijanjem,to su obicni krimimalci koji se kriju pod navijackim sloganom!!!!

  • Mile

    2. mart 2020 | 09:10

    Navijam za "Crvenu Zvezdu" oduvek,bio sam redovan na svim utakmicama do 1989.godine kada je formirana prva navijacka grupa.Od tada nisam i necu krociti na stadion.Kao stariji covek i navijac nesrecan sam zbog svega sto se desava u nasem fudbalu i molim decu koja navijaju da se dozovu razumu i da srcem i grlom navijaju za svoj voljeni klub,koji god to bio.

  • Mačak

    2. mart 2020 | 09:50

    Sledeći ,, derbi,, - bez navijača!!! A može i bez igrača...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA