Delijama smešno, Grobari ljuti: Njegoš snimljen dok namiguje klupi posle žutog Sumi!

U derbiju igrači često ne biraju sredstva kako bi došli do cilja

  • 33

Kamere Arenasporta su "uhvatile" momenat kada Njegoš Petrović likuje zbog žutog kartona Sejdubi Sumi.

Fudbaler Partizana napravio je glupost kada je udario vezistu Crvene zvezde bez lopte pred očima sudije Lazara Lukića, laktom je udario rivala u grudi pa u bradu, što je Petrović iskoristio da dodatno teatralnošću pojača utisak.

Uhvatio se za grudi i valjao po travi, potpuno nepotrebno, jer je Lukić i bez toga odmah krenuo da vadi karton, čim je video ruku na bradi rivala, a Jovančić je bio taj prema kome zapravo ide lopta.

Prethodno su već Suma i Petrović vodili oštre duele, a plej Partizana pokazao je lošu stranu svog temperamenta, kakvu je nekada u Crvenoj zvezdi imao Gelor Kanga. Podlegao je pritisku u pogrešnom momentu i u nastavku je morao da igra "pod ručnom" zbog opomene, a zanimljivo je i da je ovekovečena reakcija Petrovića.

Dok su se ostali koškali pred debitantskim sudijom, on je sa trave poslao klupi signal da je uspeo u nameri da Sumu izbaci iz takta. Zbog toga ga je inače i prozvao Natho, još jedan vezista Partizana.

Video: Suma laktom u glavu udario Petrovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA