Kokeza, Pantelić i Šurbatović predstavljali Srbiju na 44. Kongresu UEFA: Obavljeni bitni razgovori

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije iskoristili su priliku za niz razgovora sa čelnicima UEFA i drugih Saveza sa ciljem unapređenja srpskog fudbala

  • 8
Slaviša Kokeza, Marko Pantelić, Jovan Šurbatović Marko Pantelić, Slaviša Kokeza i Jovan Šurbatović na 44. Kongresu UEFA; Foto: FSS

U Amsterdamu se uoči žreba za novi ciklus takmičenja u Ligi nacija održava 44. Kongres UEFA, a delegaciju Fudbalskog saveza Srbije predvodio je predsednik Slaviša Kokeza.

Pored prvog čoveka srpskog fudbala Kongresu su prisustvovali generalni sekretar Jovan Šurbatović i potpredsednik Marko Pantelić.

Na Kongresu je usvojen godišnji izveštaj o radu kao i finansijski izveštaj za 2019. godinu. Novi član Izvršnog komiteta UEFA je Rajner Koh iz Nemačke.

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije iskoristila je boravak na Kongresu za niz razgovora sa predstavnicma UEFA, ali i drugih Saveza sa ciljem realizacije budućih projekata koji su značajni za razvoj srpskog fudbala.

Podsetimo, Srbija će u Amsterdamu dobiti protivnike za Ligu nacija. Naš tim je u drugom šeširu, a potencijalni rivali su sledeći:

1. šešir: Rusija, Austrija, Vels, Češka

3. šešir: Slovenija, Turska, Republika Irska, Severna Irska

4. šešir: Bugarska, Izrael, Mađarska, Rumunija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari 1970

    3. mart 2020 | 13:04

    Jedan je bio clan upravnog odbora jedan je bio igrac a treci vodja navijaca iz ulice Mateje Kezmana 1a da nije tuzno bilo bi smesno

  • jerry

    3. mart 2020 | 12:24

    Ko je njih tamo poslao da nas bruka jaooo zivote

  • dovla

    3. mart 2020 | 12:28

    Pantelic xexexeeex strasno ali strasno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA