≫ 

Ronaldo odleteo za Madeiru, mamino zdravlje je važnije od svega!

Dobio je Kristijano dozvolu kluba

  • 1
Kristijano Ronaldo plače Printskrin: Twitter.com/@GMB

Mama Kristijana Ronalda, Dolores Aveiro, preživela je moždani udar, zbog čega je najbolji fudbaler Juventusa munjevito otputovao za Madeiru, kako bi bio uz nju.

Dolores je u 65. godini doživela moždani udar i primlejna je u bolnicu Nelio Mendonka u Funšalu na Madeiri posle pet ujutru u utorak, a tu informaciju su nekoliko sati kasnije objavili lokalni mediji.

Saopšteno je da je sada u stabilnom stanju, ali da će uskoro biti podvrgnuta novim testiranjima kako bi se ispitalo njeno trenutno stanje. Porodica je zamolila sve da poštuju privatnost dok je na intenzivnoj nezi, a Ronaldo nije mnogo oklevao kada je saznao vesti iz rodnog grada.

Vratio se iz Madrida u Torino posle El Klasika, ali je morao brzo da krene na novo putovanje, kako bi što pre bio uz mamu.

Ona je već jednom pobedila rak dojke, a Ronaldo to nije zaboravio, donirao je 100.000 funti bolnici koja se pobrinula da je izleči.

Video: Ronaldo od devojke za rodjendan dobio poklon od najmanje 100.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA