Ronaldo iz sujete blokirao najuticajniji transfer sajt, nije mu se dopalo na koliko su ga procenili

Portugalcu se nije dopalo to što nije najskuplji igrač u timu koji je ovaj portal sastavio od igrača koje zastupa agent Žorž Mendeš

  • 2
Kristijano Ronaldo Foto: AP/Tanjug

Portugalac Kristijano Ronaldo navodno nije bio nimalo srećan procenom njegove vrednosti od strane najuticajnijeg transfer sajta, "Transfermarkt", te ih je blokirao, prenose strani mediji.

Pomenuti nemački portal, usko specijalizovan za fudbalske transfere - mesto gde se možete u najsitnije detalje upoznati sa transfer profilom gotovo svakog fudbalera, na instagram je "okačio" tim sastavljen od igrača koje zastupa portugalski agent Žorž Mendeš, uz pitanje - da li je Žorž Mendeš najbolji agent, kakav tim!

Među njima su Ederson, Bernardo Silva, Anhel Di Marija, kao i Ronaldo, ali i vrednosti svakog od njih koje su ispisane pored. Tu je i nastao "problem". Ronaldu se nije dopalo što je "Transfermarkt" pored njegovog imena napisao 75 miliona, što je njegova tržišna vrednost, opet prema proceni sajta.

Usledila je reakcija Ronalda, odnosno njegovog PR tima.

- Ne možemo da "tagujemo" Ronalda jer nas je blokirao kad je video kolika mu je vrednost na tržištu - tvrde predstavnici nemačkog sajta čija Instagram stranica broji čak 2.6 miliona pratilaca.

Ronalda je verovatno pogodilo to što on nije najskuplji igrač Mendšeovog "tima", već je na drugom mestu, a ispred njega je njegov zemljak Bernardo Silva koji je procenjen na 100 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA