≫ 

Mladi navijač Mančestera bacio je kletvu na Liverpul i Jirgena Klopa: Jedno pismo promenilo je sve!

Neverovatan pad forme Liverpula mnoge je iznenadio, a sve je počelo kada je Klop primio čudno pismo

  • 0
Jirgen Klop Foto: youtube/This Is Anfield

Do početka prošle nedelje, Liverpul je od starta sezone zabeležio samo dva poraza u svim takmičenjima! Prvi - protiv Napolija u Ligi šampiona, i drugi kada su omladinci Liverpula poraženi od Aston Vile i FA Kupu.

U Premijer ligi, zabeležili su sve pobede osim jednog remija, i izgledali su prilično nezaustavljivo, piše givemesport.com.

Odjednom, u tri različita takmičenja, Liverpul je izgubio tri puta, usput ne uspevši nijednom da zatrese mrežu protivnika.

Pa, šta se dogodilo? Naravno, glavni "krivac" je 10-godišnji navijač Mančester Junajteda Darah Kurli. Prošlog meseca, dečak iz Donegala u Irskoj napisao je pismo Jirgenu Klopu tražeći od njega da Liverpul izgubi.

- Liverpul dobija previše utakmica. Dakle, sledeći put kada Liverpul bude igrao, molim Vas da učinite da izgube. Treba samo da pustite drugi tim da postigne gol.“

Menadžer Liverpula je čak i odgovorio. Klop se izvinio rekavši da ne može udovoljiti ovom zahtevu, ali je dodao da će Liverpul sigurno izgubiti u budućnosti, jer je to fudbal.

FK Liverpul, FK Votford Foto: AP/Tanjug

Međutim, verovatno ni on nije očekivao da će tako brzo izgubiti tri utakmice uzastopno.

Nakon što je ovo pismo stiglo na Klopov sto, Liverpul je izgubio 1:0 od Atletiko Madrida, 3:0 od Votforda i 2:0 od Čelsija.

Da li je Darah bacio kletvu na Liverpul?

„Redsi“ se možda suočavaju sa eliminacijom u Ligi šampiona i ispali su iz FA Kupa, ali još uvek imaju vođstvo od 22 boda u Premijer ligi.

I ako bilo koji navijač Livepula želi da se „osveti“ desetogodišnjaku,  dovoljno je da pomisli da Liverpul ima „samo“ 37 bodova više od njegovog voljenog Junajteda. Ako bi Junajted do kraja sezone pobedio u svim preostalim utakmicama, a Liverpul ih sve izgubio, ekipa Ole Gunara Solskera bi i dalje bila u deficitu od sedam bodova.

Međutim, ako Liverpul izgubi i od Bormounta u subotu, počećemo zaista da verujemo da mali Darah ima posebne moći!

Video: Marko Grujić: Vratiću se u Liverpul ako se dokažem u Herti

(G.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA