Otkriveno šta se sve dogodilo pre nego što je Dajer uleteo na tribine da se obračuna s navijačem!

Murinjo je stao u zaštitu igrača

  • 0
Erik Dajer Foto: Tanjug/AP

Erik Dajer izazvao je haos na utakmici protiv Noriča, rešio je da se obračuna sa navijačem koji mu je vređao brata, a snimci iz najbližeg ugla potvrđuju koliko je bio besan.

"To je moj brat, to je moj brat", vikao je Dajer na navijače dok su ga ostali pridržavali i molili da se smiri, kako ne bi došlo do većih incidenata.

Na kraju utakmice, Dajerov brat je došao u svlačionicu Pevaca, a na konferenciji se oglasio i Žoze Murinjo.

San navodi da je navijač vređao Dajera tokom celog meča, što njegov brat nije mogao da oćuti. Pokušao je da ućutka navijače koji su vređali Erika, što je dovelo do prepirke i novog prozivanja, zatim i reakcije fudbalera.

- Mislim da je Erik uradio nešto što profesionalci ne smeju da urade, ali je uradio nešto što bismo svi mi uradili. Kada ti neko vređa porodicu i kada je ona tu, naročito mlađi brat... Neko je vređao Erika, mlađi brat to nije podneo, onda ni Erik nije mogao sve to da gleda. Ali profesionalci ne smeju da rade to što je on uradio - rekao je Murinjo posle meča.

Erik ima dvoje mlađe braće i troje sestara, zaštitnički se odnosi prema njima, a Murinjo je dodao i da se nada da klub neće pokrenuti disciplinski postupak protiv igrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA