Igalo odveo Junajted u četvrtfinale FA Kupa, Romero bravurama "ubio" Runijeve majstorije

Nije slavni Englez imao sreće da se upiše protiv bivšeg kluba

  • 0
odion igalo

Foto: Tanjug/Ap

Mančester junajted je bez mnogo poteškoća, reklo bi se i rutinski, pobedio Derbi Kaunti kao gost rezultatom 3:0 i plasirao se u četvrtfinale FA Kupa, gde će podeliti megdan sa Noričem.

Dvostruki strelac za goste na "Prajd Parku" bilo je zimsko pojačanje Odion Igalo, u 41. i 70. minutu, a mrežu Derbija pogodio je i Luk Šo u 33. minutu.

Ipak, centralna figura utakmice bio je Vejn Runi koji je prvi put u karijeri igrao protiv "svog" Mančestera, kluba u kojem je stekao svetsku slavu, i malo je nedostajalo da mu "pomrsi račune".

U tome ga je sprečio golman "Đavola" Serhio Romero sa dve vrhunske intervencije, obe nakon majstorija Runija iz slobodnih udaraca.

 

Argentinac se najpre ispružio da stigne loptu koja je padala u donji desni ćošak, i uspeo je da je pošalje u korner, a onda je i u finišu "poništio" još jedan odličan pokušaj udarne pesnice Derbija.

Još bolje je Runi tada ciljao, lopta je, činilo se, bila na pravom putu da završi u mreži, ali ponovo se Romero isprečio i neutralisao opasnost, čak i na malo razočaranje navijača Junajteda koji su, uljuljkani ubedljivim vođstvom svog tima, želeli i gol svog miljenika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA