≫ 

Superliga Srbije: Zvezda u Šapcu, Partizan čeka Nišlije u derbiju, Vojvodina protiv Lučanaca

Superligaški karavan nastvalja se i ovog vikenda

  • 0
El Fardu Ben, Strahinja Pavlović Foto: Marko Jovanović

Fudbalska Superlieg Srbije nastavlja se utakmicama 25. kola, a u centru pažnje biće gostovanje lidera Crvene zvezde poslednjeplasiranoj Mačvi iz Šapca, kao i duel Partizana i Radničkog iz Niša u Humskoj.

Zvezda je posle dva startna prolećna trijumfa "vezala" remije protiv Inđije i Partizana, pa je pred izabranicima Dejana Stankovića imperativ osvajanja bodova protiv ekipe koja ove sezone ima samo dva trijumfa.

Sa druge strane, duel Partizana i Radničkog u svakom pogledu trebalo bi da nosi prefiks derbi, što zbog pozicije na tabeli, što zbog činjenice da su prethodnih sezona odigrali nekoliko odličnih i neizvesnih mečeva.

Vojvodina će u Novom sadu dočekati preporođenu Mladost iz Lučana, TSC gostuje Radu na Banjici, Radnik je domaćin Javoru, a Napredak ekipi Proletera.

25. kolo Superlige otvorili su Čukarički i Spartak na Banovom brdu (4:1), dok će Voždovac u nedelju gostovati u Inđiji.

Da je Dejan Stanković mogao da bira rivala za meč posle pre svega psihički napornog derbija, izabrao bi Mačvu, poslednjeplasirani tim Superlige. Međutim, teren u Šapcu ne služi na čast domaćinima, pa ćemo videti kako će se crveno-beli danas (16.00) snaći. Dvojka je 1,22, a Sigurna pobeda (trijumf bez primljenog gola) 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mačva - Zvezda.

 Posle remija na Marakani, iz Partizana su najavili da će se boriti da sačuvaju drugo mesto na tabeli jer je Vojvodina samo bod iza, a podsetimo, crno-beli su prošle sezone završili kao treći iza Zvezde i Radničkog. A upravo Nišlije večeras (20.00) stižu u Humsku - kec je 1,38, a dupla šansa X2 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Radnički Niš.

Raspored 25. kola:

Petak: Čukarički - Spartak 4:1

Subota:

Mačva - Crvena zvezda 16.00

Napredak - Proleter 16.00

Rad - TSC 16.00

Radnik - Javor 16.00

Vojvodina - Mladost 16.00

Partizan - Radnički Niš 20.00

Nedelja:

Inđija - Voždovac 14.00.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA