≫ 

Nemanja Matić ostaje u Junajtedu, Solskjer potvrdio: Dogovor je postignut!

Srbin bi trebalo da potpiše novi dvogodišnji ugovor

  • 0
Nemanja Matić Foto: Guliver/Paul Kane/Getty Images

Navijači Mančester junajteda nisu mogli da požele lepše vesti veče pred gradski derbi sa Mančester Sitijem - Nemanja Matić ostaje na Old Trafordu!

Ovo je britanskim medijima potvrdio menažder Đavola Ole Gunar Solskjer.

- On će ostati ovde, 100 odsto! Postigli smo dogovor sa njim tako da će i dalje biti naš igrač - rekao je Norvežanin.

Iako Solskjer nije potvrdio, mediji javljaju da će Matić potpisati novi dvogodišnji ugovor sa Junajtedom. Podsetimo, stari mu je isticao na leto.

Srpski vezista jesenas nije mnogo igrao za Đavole. Što zbog povreda, što zbog činjenice da nije potpisao novi ugovor. Međutim, otkako se vratio na teren Junajted ponovo liči na tim.

Jedan je od najboljih na terenu, a dokaz za to su i nedavne brojke koje su se pojavile.

Inače, Matić je još sredinom decembra, u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf, rekao da Junajted ima prednost kada je u pitanju potpis novog ugovora.

Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/AP

- Junajted ima neku opciju da mi produži ugovor, ali ćemo videti da li se planovi kluba poklapaju sa mojim planovima. Ne bih mogao više ništa da kažem, jer ni ja stvarno ne znam - rekao je Matić tada.

Podsetimo, Junajted od 17.30 minuta igra derbi Premijer lige protiv Mančester Sitija.

>>> Siti je definitivno poslednjih godina gazda Mančestera, i trenutno je u velikoj bodovnoj prednosti nad Junajtedom, ali u današnjem (17.30) gradskom derbiju na Old Trafordu Solskjerova ekipa ima mnogo veći takmičarski motiv. Videćemo kako će to uticati na sam teren, s obzirom na to da je kec čak 5,10! Dvojka je 1,70, a GG3+ 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Mančester Siti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA