≫ 

Iza mene je jako težak period: Luka Mlivojević zbog bolesti smršao 4,6 kilograma za 12 dana

Reprezentativac Srbije je prebrodio probleme i ponovo trenira sa sto odsto mogućnosti

  • 4
Luka Milivojević, Fudbalska reprezentacij Srbije, okupljenje, Stara Pazova, Fudbalska reprezentacija Gruzija, kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, Rusija 2018 Foto: Marko Todorović

Luka Milivojević neko vreme nije igrao za svoj Kristal Palas, ali bi uskoro mogao ponovo na teren, pošto se oporavio posle bolesti, koja ga je iscrpela i zbog koje je izgubio kilažu.

- Bio sam bolestan prethodnih nekoliko nedelja. Izgubio sam 4,6 kilograma za 12 dana. Bio je to jako težak period za mene. Uspeo sam radeći u teretani da vratim deo kilaže, ali nije lako vratiti se na staru težinu. Najvažnije je da sam sad ponovo zdrav, potpuno spreman, treniram sa 100 odsto mogućnosti i srećan sam što sam se vratio na teren, da pomognem timu - otkrio je Milivojević u razgovoru za "South London Press".

On je istakao da je sjajna stvar što njegov tim niže pobede.

- Tri pobede u nizu i to bez primljenog gola - to je sjajna stvar. Svaki tim na svetu bi poželeo da može da ostvari takav skor, tako da smo u ovom momentu na svom vrhuncu. Mnogo smo srećni što smo već stigli do 39 bodova, to je veliko dostignuće za nas i već smo okrenuti narednoj utakmici. Ne bi bilo fer da pričam sada o nekim novim ciljevima, jer nam je pre početka sezone svima bio da završimo sezonu među prvih 10. Mislim da to možemo - ističe kapiten Palasa, koji naglašava da su on i njegovi saigrači uvek tu jedan za drugog.

Britain Soccer Premier League Vilfred Zaha često je na meti protivničkih igrača, Foto: Tanjug/AP

- Ne samo ja, već svako od nas želi da zaštiti svog saigrača. Nekada sam i ja u nevolji, ali uglavnom je to Vilfred, ali moramo takve stvari da radimo, da bismo ostali ujedinjeni i da bismo pomagali jedan drugom. Vilfred je jedan od naših najboljih igrača i stalno ga fauliraju, jer je takav tip igrača, ali mi smo tu da mu pomažemo - rekao je Luka Milivojević.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Video: Luka Milivojević cepao mrežicu na košarkaškom treningu Orlova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Denis

    10. mart 2020 | 10:01

    Fejsal Mulić!

  • febo

    10. mart 2020 | 08:55

    Uu u,nisam znao da se u teretani vraca kilaza,ja mislio u tetetani skidas kilograme.sta sve necu jos u zivotu da cujem I da naucim

  • Realno

    10. mart 2020 | 11:52

    Vezali 4 pobede čim si van stroja...Iako si bio kapiten Palasa,ti si realno izgubio mesto u prvih 11...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA