≫ 

Talentovani bivši vezista Juventusa trenira sa Partizanom: Savo ga zapazio još pre nekoliko godina

Mladi fudbaler Denis Stojković priključio se Partizanu početkom marta, nakon što se njegov transfer nije obistinio pre oko mesec i po dana u zimskom prelaznom roku

  • 4
Foto: Printscreen Youtube

Talentovani sedamnaestogodišnjak je u Humsku stigao iz Avelina gde nije mogao da igra zbog papiroloških problema, piše Sportski žurnal.

Ofanzivni vezista je rođen 2002. godine i zimus je zapelo zbog toga što na istom mestu igraju Sejduba Suma, Lazar Pavlović i Bibras Natho.

Stojković će u Zemunelu za sada trenirati sa ekipom, a Žurnal javlja da tamo pokazuje zavidan kapacitet. On je "odrastao" na Apeninima gde je bio u Juventusu, Torinu, ali pored toga i u Čelsiju, LASK-u i Olimpiji iz Ljubljane.

Interesovanje za njega se kod Sava Miloševića javilo pre nekoliko godina, u Zagrebu, gde je Denis igrao sa mlađim kategorijama Srbije na turniru, a Milošević bio u Fudbalskom savezu Srbije.

Stojković je dobar tehničar, a crno-beli neće morati da plaćaju ni trening kompenzaciju.

Partizan je bio bled u derbiju, još bleđi protiv Radničkog iz Niša, i svi u Humskoj očekuju da će se ekipa probuditi danas (18.00), kada joj u goste, u Kupu Srbije, dolazi subotički Spartak. Realno je ovo jedino takmičenje u kojem Partizan može da se nada trofeju. Kec je 1,18, a kombinacija 1&3+ 1,52. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Spartak.

Video: Njegoš Petrović namigivao klupi pošto je iznudio žuti karton za Sumu

(Telegraf.rs /Žurnal, V.Vl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA