≫ 

Ronaldinjo u društvu dilera, korumpiranih političara i policajaca: Ovo je život u Brazilca u zatvoru

Sada će morati da snosi posledice greške koju je napravio

  • 6
Ronaldinjo Foto: Tanjug/AP

Bivša fudbalska zvezda Barselone, Brazilac Ronaldinjo završio je u zatvoru Agrupasion espesijalizada u Paragvaju, a nakon što se pojavila prva njegova fotografija u zatvoru, pojavljuju se i snimci života u ovoj kaznenoj ustanovi.

Ronaldinjo je u njoj završio jer je probao da uđe u Paragvaj sa lažnim pasošem, a uz njega je zadržan i njegov brat Roberto de Asis Moreira.

Njih dvojica su uhapšeni u sredu, zadržani u pritvoru, a tužilac Federiko Delfino kaže da će biti zadržani dok god se stvari ne raščiste.

Pasoš koji je Ronaldinjo koristio je pravi, ali je njegov sadržaj lažan jer u pasošu piše da je Ronaldinjo stanovnik Paragvaja, a Delfino objašnjava da je za ovako nešto potrebno da osoba živi u Paragvaju, ima posao tamo...

Osim toga, brojevi se ne poklapaju i pripadaju drugim osobama, pa je Ronaldinjo morao da se pravda u Javnom tužilaštvu u Asunsionu.

Tako je završio u zatvoru poznatom i kao "Kvadrilateral", na poslednjem spratu, gde postoje određene pogodnosti u odnosu na ostale paviljone gde su uslovi lošiji.

Tu se smeštaju policajci koji imaju sudske procese, političari koji se terete za korupciju, ali i dileri droge, a paragvajski mediji pišu kako je Ronaldinjo tamo dobio praktično "kraljevski" tretman.

Video: Ronaldinjo oslobođen posle hapšenja zbog lažnog pasoša u Paragvaju

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scarecrow

    10. mart 2020 | 12:23

    Koji mozak trebas biti da na jednu od prepoznatljivih glava na svetu stavis drugo ime I ocekujes da te ne prepoznaju...

  • ratar

    10. mart 2020 | 12:26

    Tu mu je i mesto.

  • Majstor

    10. mart 2020 | 16:59

    Monte video drugi deo.bar smo treće mesto osvojili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA