≫ 

Sportski korona kolaps: Roma ne ide u Sevilju na meč Lige Evrope!

Avioni iz Italije nisu u mogućnosti da slete u Španiju odlukom vlasti te zemlje

  • 0
Aleksandar Kolarov Aleksandar Kolarov; Foto: Tanjug/AP

Još jedan meč Lige Evrope neće biti odigran. U pitanju je susret Sevilje i Rome, pošto je italijanski tim odlučio d ane ode u Sevilju na prvu utakmicu osmine finala Lige Evrope.

Avionima iz Italije nije dozvoljeno da slete u Španiju odlukom vlasti ove zemlje.

Podsetimo, zbog korona virusa je i Hetafe odlučio da ne dolazi u Milano, koji je centar zaraze u Evropi, gde je trebalo da igraju protiv Intera.

UEFA je pod sve jačim pritiskom, pod znakom pitanja su i baraži za EURO 2020, pritisak postaje sve jači od određenih fudbalskih saveza, koji su suspendovali takmičenja do aprila, kako bi se situacija stabilizovala i rešio problem sa epidemijom korona virusa.

Nije isključeno i da se EURO 2020 odloži i za godinu dana, što je najavljeno u određenim italijanskim medijima.

Liverpul večeras (21.00) kreće svim snagama na Atletiko Madrid koji je kod kuće igrao prepoznatljivu defanzivu i poneo na Ostrvo kapital od 1:0. Kvota na keca je 1,63, na iks 3,80, a što se prolaza tiče, kvota da Liverpul ide dalje je 1,95, dok Atletiko ima veće šanse sa 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Atletiko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA