≫ 

Premijer liga se zatvara za navijače zbog korona virusa!

Tajms donosi ekskluzivnu informaciju

  • 0
FK Mančester Junajterd - FK Vulverhempton Foto: Tanjug/AP

Korona virus je poharao sport kao retko šta od Drugog svetskog rata, a zbog pandemije koja je proglašena u svetu, mnogi fudbalski mečevi su odloženi, lige se prekidaju, a neke se igraju iza zatvorenih vrata za navijače.

U Italiji je prekinuto prvenstvo do aprila, u Španiji će se do tada igrati bez navijača, slično je i u Nemačkoj, a sada je na red došla i Engleska.

Naime, vlasti u Engleskoj su odlučile da donesu određene mere koje bi uskoro trebalo da budu obelodanjene javnosti.

Umesto odlaganja, Premijer liga će nastaviti da se igra, ali bez prisustva publike.

Takođe, vlasnicima sezonskih karata i pojedinačnih karata za određene mečeve, biće omogućeno da putem besplatnih strimova gledaju utakmice timova za kojih imaju karte.

Podsetimo, u sredu su potvrđena i dva slučaja kod profesionalnih fudbalera. Najpre je fudbaler Hanovera, koji igra u Cvajti bio pozitivan na COVID-19, a zatim je korona virus ustanovljen i štoperu Juventusa, Danijeleu Ruganiju, što je dovelo u opasnost i Kristijana Ronalda.

LASK je jedno od najprijatnijih iznenađenja sezone u Evropi, i zato je njegov večerašnji (18.55) meč protiv Mančester Junajted u osmini finala Lige Evrope vrlo zanimljiv. I pored svega, Đavoli su favoriti, kvota na dvojku je 2,00, dok je kec 3,90, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za LASK - Mančester Junajted.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA