≫ 

Zvezda od članarine kupila novi autobus za omladinske kategorije!

Novi momenti u Zvezdi!

  • 4
FK Crvena zvezda Foto: Youtube.com

Mlađe selekcije Crvene zvezde dobile su važno pojačanje koje će znatno da im olakša dugačka putovanja, novi crveno-beli autobus.

- Naši biseri ubuduće će u najkomfornijim mogućim uslovima ići na gostovanja po Srbiji i inostranstvu. Autobus je finansiran od novca članarina koje je Zvezdina fondacija usmerila u ovu svrhu. Zvezdina fondacija je već u januaru odlučila da prikupljeni novac usmeri na kupovinu autobusa za potrebe naše Omladinske škole. Posle svih potrebnih tehničkih pregleda i brendiranja, autobus je danas svečano stigao na Marakanu. Njega su na parkingu iza juga stadiona "Rajko Mitić" dočekali naši pretpetlići, dečaci rođeni 2009. godine, koji su iz radoznalosti i ušli da ga i razgledaju - saopšteno je na sajtu kluba.

- Fondacija Crvene zvezde koja se finansira od članarina i dobrovoljnih uplata zvezdaša uspela je posle kratkog perioda značajno da doprinese kvalitetu rada Omladinske škole, što je i primarni cilj, kupovinom novog autobusa koji će naše mlađe selekcije koristiti za putovanja u zemlji i u inostranstvu. Ovo je pokazatelj da sistem po kome se fondacija finansira od sredstava članarine daje rezultat.

Zvezda ima preko 28.000 članova, a sredstva od članarina i dobrovoljnih uplata su upotrebljena za ono što je u ovom času najneophodnije.

- Ovim putem pozivamo sve zvezdaše da nastave sa aktivnim učlanjenjem kako bi došli do cifre o kojoj svi sanjamo a to je - 50.000 aktivnih članova. Zvezdina fondacija će nastaviti da funkcioniše kao i do sada krajnje transparentno i da pomaže Omladinsku školu i veterane što je i pokazala ovim gestom - dodaje se.

Video: Ben o novom ugovoru sa Zvezdom: Najpre se nasmejao, a onda pomenuo Terzića!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA