Savin Partizan "desetkovan" na Voždovcu: Karantin zbog virusa i mira u glavama, Zmajevi su nezgodni

Voždovac će biti motivisan, a Partizan oslabljen verovatno za četvoricu igrača

  • 0
Savo Milošević Foto: Nikola Tomić

Trener Partizana Savo Milošević kaže da crno-beli moraju da odigraju najbolji meč prolećnog dela prvenstva kako bi pobedili Voždovac na gostujućem terenu.

To će morati da urade u oslabljenom sastavu, bez nekoliko standardnih prvotimaca koji su nosili igru Partizana u dosadašnjem delu sezone i učinili ga najatraktivnijim napadačkim timom lige jesenas.

- U najkraćem, polako svi postajemo zavisni delom od situacije sa korona virusom. Odveo sam u četvrtak ekipu u karantin da bismo sačuvali mir u glavama. S druge strane nas čeka jedna od najbitnijih utakmica u prolećnom delu gde nam treba pozitivan rezultat, a imamo za protivnika ekipu koja je jako nezgodna po nas - rekao je Milošević na konferenciji pred meč.

Utakmica se igra u subotu od 15 sati i 30 minuta, a domaćin su "Zmajevi" koji su jesenas u oktobru pobedili Partizan sa 2:1.

- Videli smo to u jesenjem delu. Takođe, ekipa koja u poslednje vreme ne igra dobro, promenili su trenera, tako da sa jednom novom energijom igraju sutrašnji meč tako da moramo da preduzmemo sve potrebne mere da odigramo najbolju prolećnu utakmicu. To nam je neophodno za dobar rezultat - dodao je Milošević.

Prebacio se potom na zdravstveno stanje svojih igrača i rekao koga najverovatnije neće biti.

Umar Sadik Foto: Marko Jovanović

- Sadik kao što znate, sigurno neće igrati nekoliko utakmica, verovatno ni Suma, za sutra, videćemo za Natha i Lutovca. To su četvorica koja verovatno neće moći da igraju, ovi ostali su spremni tako da je to to.

Igra Miloševićeve ekipe jeste delovala bolje protiv subotičkog Spartaka koji je pre tri dana poražen sa 4:0, ali to nije dovoljno za stratega tima iz Humske.

- Videćemo. Rekao sam i posle Spartaka da moramo biti realni. To je dobro delovalo, ali moramo da uzmemo snagu protivnika u tom trenutku u obzir. Spartak jeste dobra ekipa, ali nisu došli sa najjačim timom. Sa psihološke strane će, verujem, pomoći ta utakmica. Neki naši parametri su bili dobri, ali to mora da se potvrdi u jačim utakmicama da bismo mogli da kažemo da vraćamo igru od jesenas - zaključio je Milošević.

Video: Partizan u karantinu, uskoro testiranje na korona virus

(M.LJ / Z.I)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA