≫ 

Preokret: Kristijano Ronaldo nije pretvorio svoje hotele u bolnice za zaražene korona virusom

Potvrda je stigla upravo iz jednog od jegovih hotela u Lisabonu

  • 30
Pestana Hotel Group, Ronalso Juventus Foto: Tanjug/AP, Printskrin: Youtube/Pestana Hotel Group

Vest renomiranog španskog lista "Marka", da je Kristijano Ronaldo pretvorio svoje hotele u bolnice za zaražene korona virusom, izazvala je veliku svetsku pometnju - jer se ispostavila kao netačna!

Prvobitna vest je glavila da je as Juventusa svoje hotele u Portugaliji, Španiji i Francuskoj dao u službu borbe protiv korone i da je odlučio da sam plaća sve lekare koji budu u misiji spašavanja zaraženih u njegovim hotelima.

Međutim, nemački RTL je kontaktirao jedan od njegovih hotela u Lisabonu i dobio je začuđujući odgovor.

- Mi smo hotel i nećemo biti bolnica. Dan je običan, kao i svaki drugi. Osim što nas novinari stalno zovu - poručili su iz hotela.

Ni sam Ronaldo se nije oglasio povodom ove situacije, a podsetimo da se trenutno nalazi u Madeiri u samoizolaciji.

Odbio je da se vrati u Torino, a tom prilikom je poslao i važnu poruku.

- Svet prolazi kroz teške trenutke koji traže brigu i pažnju od svih nas. Danas vam ne pišem kao fudbaler, već kao sin, otac i ljudsko biće koje je zabrinuto onim što se dešava i što utiče na celi svet. Veoma je bitno da pratite savete Svetske zdravstvene organizacije i vladajućih struktura o tome kako treba da se nosimo s aktuelnom situacijom.

- Zaštita ljudskih života mora biti iznad svih drugih interesa. Moje misli su s onima koji su izgubili bliske osobe, a saosećam s onima koji se bore s virusom, kao što je to moj saigrač Danijele Rugani. Naravno, pružam poruku istinskim profesionalncima koji se brinu za zadravlje drugih ljudi i tako rizikuju vlastite živote - napisao je Ronaldo nedavno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA