Gavrić emotivno pričao o golu, Zvezda nastavlja da prodaje karte bez obzira na navijačku zabranu

Podsetimo, svi mečevi Super lige se igraju bez prisustva publike, ali crveno-beli nastavljaju sa humanitarnom misijom prodajom karata

  • 0
Željko Gavrić Foto: crvenazvezdafk

Dan posle prvenca u dresu Crvene zvezde i emotivne poruke koju je uputio preko Instagrama, vezista srpskog šampiona Željko Gavrić govorio je o porodičnoj tragediji i za zvaničan sajt kluba!

Podsetimo, Gavriću je preminuo deda i otuda emotivna proslava u pobedi protiv Napretka.

- Emotivno sam proslavio pogodak posvetom mom preminulom dedi. Nažalost, napustio nas je pre nekoliko nedelja čovek koji je mene pratio od samog početka, kada sam sa šest godina počeo da treniram fudbal. Razboleo se pre nekoliko nedelja i nije izdržao. Bio je veliki navijač Crvene zvezde i imao je veliku želju da me gleda u prvom timu na ligaškoj utakmici, i zbog toga mi je veoma žao. Zato sam debitantski gol posvetio njemu - rekao je gavrić i dodao:

- Dugo sam maštao o prvom golu u dresu prvog tima Crvene zvezde i to se napokon i ostvarilo. Ostaje žal što nije bilo publike danas da nas podrži, jedna od želja mi je bila da otrčim na sever i tamo proslavim pogodak. Utisci su neverovatni, divan je osećaj ostvariti dečački san. Siguran sam da bi osećaj bio još bolji da su bili tu i naši navijači, ali se nadam da ću im doneti radost na prvoj sledećoj utakmici koju budemo igrali pred publikom.

Kada smo već kod navijača, vredi pomenuti da Zvezda nastavlja sa prodajom ulaznica. Uprkos tome što i dalje nije poznato kada će navijači moći da se vrate na tribine.

- Humanitarni aspekt planirane proslave 75. rođendana kluba se nastavlja. Za meč sa Napretkom bilo je prodato 2.020 ulaznica, a već od ponedeljka u 12 sati počeće internet prodaja karata za duel sa Radnikom koja je prema još uvek aktuelnom rasporedu planiran za 21. mart na stadionu "Rajko Mitić".

- Očekujemo da će naši navijači nastaviti sa kupovinom karata jer će one bez obzira za koji su meč kupljene moći da se koriste na prvoj narednoj utakmici koja bude mogla da se odigra na našem stadionu uz prisustvo gledalaca. Sav prihod od karata po ceni od 75 dinara će ići u humanitarne svrhe odeljenju za nefrologiju Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohiji.

- Ulaznice mogu da se kupe preko sajta iticket.rs i nadamo se da će na prvoj utakmici kad se budu stekli uslovi da se ona odigra pred gledaocima Marakana biti ispunjena a humanitarna akcija biti što uspešnija - stoji u saopštenju kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA