≫ 

Prekida se fudbalsko prvenstvo Srbije: Evo šta vanredno stanje znači za sport u zemlji!

Zbog vanredne situacije u Srbiji šampionat će biti prekinut, tačnije suspendovan

  • 46
Stadion, katanac, korona Foto: Shuteerstock, Telegraf

Fudbalska Superliga Srbije suspendovana je do daljeg, zbog vanrednog stanja u našoj zemlji koje je proglasio predsednik Aleksandar Vučić.

Korona virus u Srbiji se širi i predsednik je proglasio vanredno stanje, a u toj situaciji zaustavljaju se sva sportska takmičenja.

Srbija je jedna od retkih država koja do sada nije stopirala Superligu i ostala takmičenja, po ugledu na Englesku, Španiju, Italiju, Francusku, NBA ligu..

Međutim, sada je došlo vreme da i kod nas stane sport. Osim fudbala neće biti ni ostalih sportskih dešavanja u bilo kom sportu, zatvaraju se fitnes centri, teretane i sve što ima veze sa sportom i rekreacijom...

Odluka o vanrednom stanju je stupila na snagu odmah što znači da u ovom trenutku gotovo je izvesno da će javni život biti gotovo paralisan: zatvaraju se kafići i restorani, sve ustanove kulture, sportski centri, najverovatnije će se ograničavati i smanjivati kretanje, uvesti pravila koja se tiču obavljanja svakodnevnih aktivnosti građana i pravila ponašanja nadležnih organa i službi.

- Od ponedeljka nema sporta, nema treninga, nema teretana - ali opširnije time će se premijerka više baviti na sednici Vlade - rekao je predsednik Vučić, posle saopštavanja da neće raditi škole, vrtići, kafići.

Video: Dani u kojima korona virus nezabeleženo utiče na sport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1992.

    15. mart 2020 | 20:49

    Sada bi po receptu, koji traže u zvezdi za Aba ligu, i fudbalu odigrati final four, pa da vidimo ko je bolji. MOŽE?

  • рс

    15. mart 2020 | 20:38

    Звезда шампион!!

  • BL

    15. mart 2020 | 20:48

    Hoće sad cigani tražiti da im se titula odmah dodeli?! Hahahahha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA