UEFA traži od klubova i liga neverovatnu sumu novca za odlaganje Evropskog prvenstva!

Hoće li klubovi prihvatiti ovo, saznaćemo u utorak u toku dana!

  • 8
100 godina Fudbalskog saveza Srbije Foto: FSS

Fudbal je na žestokom udaru zbog duge pauze i korona virusa, UEFA će pretrpeti velike gubitke, a sada je otkriveno da ova organizacija traži 300 miliona evra kompenzacije od liga i klubova, kako bi prebacila Evropsko prvenstvo na 2021. godinu!

Engleski mediji otkrivaju da je ovo uslov Evropske kuće fudbala da se šampionat reprezentacija preseli u narednu godinu, kako bi se ovo leto iskoristilo za završetak fudbalskih sezona.

Posebno je situacija osetljiva u Engleskoj, Liverpul je na pragu osvajanja titule posle 30 godina, ali bi mogla da je izgubi u scenariju koji podrazumeva munjeviti završetak cilusa takmičenja.

U utorak će se svakako održati veliki sastanak UEFA, na kom će se doneti brojne važne odluke o fudbalskoj sudbini Evrope.

Srpski šampionat je prekinut prethodnog vikenda i poslednje kolo igralo se bez publike, nešto ranije je došlo do pauze u mnogim najjačim evropskim ligama, izvesno je i da će e odložiti mečevi baraža za Evropsko prvenstvo.

Planirano je da Srbija gostuje Norveškoj u polufinalu baraža 26. marta, ali u oba tabora vlada mišljenje da je najbolje ovaj duel odložiti.

Srbija ima nekoliko igrača u osetljivoj situaciji u Italiji, a već je zabranjeno Mijatu Gaćinoviću i Filipu Kostiću da odu iz Ajntrahta.

Video: Radonjić pumpa grudi i bicepse i šalje moćnu poruku u jeku pandemije korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CH

    17. mart 2020 | 08:27

    Sto mi drago sto ta mafijaska organizacija puna korupcije gubi pare.

  • nibrS

    17. mart 2020 | 08:22

    UEFA može od nas trenutno da dobije ...a.

  • Aleksandar

    17. mart 2020 | 07:38

    Uefa lopovi pod hitno da se radformiraju. Dosta je bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA