Ovako fudbalske zvezde održavaju formu da "ne zarđaju" tokom pauze: Ramos spreman kao Rambo!

Fudbaleri najvećih klubova u Evropi suočavaju se sa najvećom pauzom u karijeri, i zato ne sme biti zabušavanja

  • 1

Epidemija korona virusa potpuno je poremetila fudbalski kalendar u Evropi, sva takmičenja su stala, osim u Turskoj, većina igrača je u kučnoj izolaciji, a kako se nastavak liga još ne nazire, javlja se problem - kako održati top formu?

U nedostatku redovnog treninga, pošto su klubovi dali voljno svima dok traje epidemija, valja se snaći i samodisciplinovati, što, očito, ne pada teško onima kojima je glavni zadatak, pa i posao, da ostanu u formi.

Tako su internet preplavili klipovi najpoznatijih fudbalskih imena u jeku treninga i održavanja kondicije u danima pauze koja, kako stvari stoje, može potrajati toliko da će dugo "sami sa sobom" raditi, bez kontakta sa saigračima.

Benzema, Ramos, David Luiz samo su neka od zvezda koja su svoje seanse "okačili" po društvenim mrežama da se vidi da ne zabušavaju dok su na prinudnoj pauzi koja preti da im bude najduža sa kojom su se suočili u profi karijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mario

    18. mart 2020 | 00:02

    Mislim da nije vreme sada za ramosa i te drustvene mreze i slikanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA