≫ 

Ako virus neće ka Zlatanu, Zlatan hoće ka njemu: Ibra pokrenuo moćnu akciju u borbi protiv korone!

Šveđanin apelovao na kolege sportiste da pomognu u borbi

  • 6
Utakmica Milano Torino Zlatan Ibrahimović Foto: Tanjug/AP

Proslavljeni švedski napadač Zlatan Ibrahimović pokrenuo je akciju za prikupljanje sredstava i pozvao svoje kolege fudbalere da zajedno "išutiraju korona virus iz naših života".

Šveđanin trenutno igra za Milan u Italiji, zemlji koja je posle Kine najviše pogođena epidemijom ovog virusa, a upravo je Zlatan napravio prvi korak tako što je uplatio dve donacije od po 50.000 evra.

- Italija mi je puno toga dala u životu i u ovom dramatičnom trenutku želim da joj uzvratim jer se radi o zemlji koju puno volim - napisao je Ibra na Instagramu.

- Računam na velikodušnost mojih kolega, profesionalnih sportista koji treba da doniraju koliko mogu, u skladu s mogućnostima, da zajedno išutiramo ovaj virus. Zajedno možemo zaista da pomognemo  bolnicama, lekarima i sestrama koji herojski spasavaju živote svakoga dana jer danas svi navijamo za njih. Zato hajde da išutiramo ovu koronu i pobedimo ovu utakmicu - poručio je Ibrahimović.

Samo sat vremena nakon objave prikupljeno je oko 110.000 evra, a Zlatan ne bi bio Zlatan da poruku nije završio su svom stilu:

- Zapamtite: ako virus neće ka Zlatanu, Zlatan hoće ka njemu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA