≫ 

Još jedan srpski reprezentativac ugrožen od korona virusa: 15 pozitivnih u klubu, igrao kritičan meč

Alaves je objavio da je veliki broj ljudi u klubu zaraženo korona virusom, među njima su i tri fudbalera

  • 0
Fudbalska reprezentacija Srbije, Ljubomir Fejsa, Uroš Spajić, Andrija Živković Foto: MN Press

Korona virus se neverovatnom brzinom širi među fudbalerima u Primeri. Nakon što je ustanovljeno da je zaražen bio Ezekijel Garaj iz Valensije, kao i da je 35 odsto članova tima "Slepih miševa" zaraženo, stigla je informacija iz Espanjola da su šestorica članova tog tima pozitivna na COVID-19, a sada je isto potvrdio još jedan klub.

U pitanju je Alaves, koji je saopštio da ima 15 zaraženih članova u ekipi, od čega su trojica fudbaleri. Sedam članova trenerskog tima je takođe zaraženo, a virus je pogodio i pet radnika u klubu.

Imena nisu saopštena, a nije isključeno da su igrači zaraženi upravo na meču protiv Valensije, koji je odigran 6. marta. U tom slučaju, ugrožen je i srpski fudbaler Ljubomir Fejsa, koji je bio u startnoj postavi.

Podsetimo, Valensija je prethodno igrala u Milanu 19. februara protiv Atalante u periodu kada je u tom gradu vladala opšta epidemija korona virusa, čega u Italiji još nisu bili svesni, niti su situaciju shvatali toliko ozbiljno.

Valensija je ogorčena u saopštenju pre nekoliko dana saopštila da je većina njihovih igrača i članova tima zaraženo upravo kada je išlo u Milano na meč protiv Atalante u Ligi šampiona.

Imali su virus u sebi, a toga nisu ni bili svesni i širili su ga među drugima igrajući utakmice.

Protiv Alavesa su igrali 6. marta, kada su se utakmice igrale bez prisustva publike na stadionu, a Fejsa je tada bio u startnoj postavi i odigrao je 82. minuta, pre nego što ga je zamenio Garsija.

Fejsa je na svom profilu na Instagramu nedavno objavio apel da se ostane kod kuće.

Ljubomir Fejsa Foto: Instagram.com/fejsa5

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA