≫ 

Za Telegraf iz prve ruke o stanju u Partizanu: Crno-beli zbog korone na onlajn treningu

Biljana Obradović nam je ispričala kako se fudbaleri Partizana i cela uprava nose sa izolacijom

  • 0

Svi fudbalski klubovi u Srbiji raspušteni su tokom vanrednog stanja, a tako je i sa večitim rivalima, Crvenom zvezdom i Partizanom. Telegraf je odlučio da proveri iz prve ruke kakva je situacija sa večitima i šta se dešava na samom stadionu dok je vanredno stanje, tokom kojeg se apeluje da na stanovništvo da ostane kod kuće.

Portparolka FK Partizan, Biljana Obradović u video pozivu objasila nam je kako novonastala situacija utiče na crno- beli tim.

- Kad su donete mere o vanrednoj situaciji, zaustavljena su sva prvenstva i svi treninzi. Naši fudbaleri nemaju pravo da odu iz zemlje, što važi i za strance. Svi fudbaleri su trenutno u izolaciji sa svojim porodicama i koriste priliku da provedu malo više vremena sa najmilijima, jer to inače zbog obaveza ne mogu - objašnjava ona. 

Zbog vanrednog stanja stadion u Humskoj je prazan, a u smenama jedino dolaze radnici koji održavaju teren, kao i nekolicina ljudi iz uprave kluba.

- Danas sam bila na sastanku sa Savom Miloševićem, gde je odlučeno da fudbaleri imaju onlajn treninge sa stručnim timom, kako bi održavali kondiciju i u najtežim trenucima. Treba se truditi da održimo što normalniji ritam i da ostanemo ujedinjeni u borbi protiv pandemije - naglasila je Obradović.

Sve informacije o stanju u klubu FK Partizan poslušajte u videu na početku teksta. 

(I. Nedić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA