≫ 

Premijerka prozvala fudbalere povratnike: Niste u izolaciji, biće posla za istražne organe!

Još jedan kritičan i rizičan potez!

  • 29

Premijerka Srbije Ana Brnabić je već žestoko kritikovala državljane koji su doputovali u zemlju uz neodgovorno ponašanje, a u sredu je na konferenciji istakla da je to slučaj i sa fudbalerima!

- Imamo negativne primere naših fudbalera koji u inostranstvu igraju za milionske ugovore, a posle dolaska u Srbiju nisu u izolaciji, tu će biti posla za istražne organe - rekla je Ana Brnabić.

Inače, od srpskih igrača koji su ostali u inostranstvu, Alaves Ljubomira Fejse je pogođen korona virusom (čak 15 zaraženih), jedan igrač Herte boluje od korone, ali to nije Marko Grujić.

Za sada nije poznato na koga je sve Ana Brnabić mislila od naših igrača, koji su rešili da pauzu u velikim šampionatima prekrate u Srbiji.

Prema njenim rečima, za one koji prekrše meru samoizolacije od povratnika, Vlada Srbije je odlučila da budu upućeni u karantin u Vršcu, Požarevcu ili Pirotu, uz napomenu da će od četvrtka biti otvoren karantin u Moroviću kod Šida sa 500 ležajeva gde će direktno biti upućeni oni koji dolaze iz inostranstva i za koje je potrebno da budu u izolaciji.

Video: Telegraf iz prve ruke o stanju klubovima: Fudbaleri Partizana zbog korone na onlajn treningu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stepa

    18. mart 2020 | 20:32

    Ako mislite da kaznjavate dodjite u naselje Stepa Stepanovic. Trenutno je 20:25 a na ulici minimum njih 50-oro,automobili se voze kao da se nista ne desava. Kakav je to policijski cas,gde je policija da kaznjava? Treba im rebnuti kazne da im se uši puše

  • Армаггедон

    18. mart 2020 | 19:32

    За пример најоштрије казне

  • Srle

    18. mart 2020 | 19:33

    Gde jadni oni da ne budu vidjeni kada dodju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA